In Nederland is Keller één van de belangrijkste spelers op de keukenmarkt. Al ruim 80 jaar brengt Keller keukens van haast onovertreffelijke kwaliteit op de markt. De mogelijke kleurcombinaties, opstellingen en afwerkingen maken het heel erg eenvoudig om een keuken geheel naar wens samen te stellen. Eén van deze keukens met vrijwel oneindig veel mogelijkheden, is de Keller Forte.

Keller Forte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kies voor de moderne Keller Forte

De Keller Forte is een keuken die het beste tot zijn recht komt wanneer deze in een hoekopstelling geplaatst wordt. De keukenopstelling zoals onderstaand getoond, heeft de kleuren magnolia en donker eikenhout. Magnolia past perfect bij het donkere hout. Door te kiezen voor een werkblad met een lichte steenlook, wordt het plaatje gecompleteerd. Met de rechthoekige grepen wordt het strakke element van de Keller Forte keuken nogmaals bevestigd. Dit resulteert in een keuken die een prachtig geheel vormt. 

Keller Forte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Stel zelf uw Keller Forte keuken samen

Net als bij de andere keukens van Keller is het ook bij de Keller Forte mogelijk om uw eigen kleurcombinaties te maken. Combineer bijvoorbeeld de kleuren ijswit en denim met elkaar voor een speels en verrassend effect. Bij Tieleman Keukens gaan we graag met u om de tafel om uw droomkeuken samen te stellen. Maak een afspraak, zodat we u van uitgebreid advies kunnen voorzien. Bent u benieuwd wat er naast de Keller Forte nog meer verkrijgbaar is op keukengebied, dan geeft ons kosteloze keukenbrochure daarvan een goede indruk. 

Keller Forte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek