Tieleman

Keller Forte

  
In Nederland is Keller één van de belangrijkste spelers op de keukenmarkt. Al ruim 80 jaar brengt Keller keukens van haast onovertreffelijke kwaliteit op de markt. De mogelijke kleurcombinaties, opstellingen en afwerkingen maken het heel erg eenvoudig om een keuken geheel naar wens samen te stellen. Eén van deze keukens met vrijwel oneindig veel mogelijkheden, is de Keller Forte. 

Kies voor de moderne Keller Forte

De Keller Forte is een keuken die het beste tot zijn recht komt wanneer deze in een hoekopstelling geplaatst wordt. De keukenopstelling zoals onderstaand getoond, heeft de kleuren magnolia en donker eikenhout. Magnolia past perfect bij het donkere hout. Door te kiezen voor een werkblad met een lichte steenlook, wordt het plaatje gecompleteerd. Met de rechthoekige grepen wordt het strakke element van de Keller Forte keuken nogmaals bevestigd. Dit resulteert in een keuken die een prachtig geheel vormt. 

Stel zelf je Keller Forte keuken samen

Net als bij de andere keukens van Keller is het ook bij de Keller Forte mogelijk om je eigen kleurcombinaties te maken. Combineer bijvoorbeeld de kleuren ijswit en denim met elkaar voor een speels en verrassend effect. Bij Tieleman Keukens gaan we graag met je om de tafel om voor jou je droomkeuken samen te stellen. Maak een afspraak, zodat we je van uitgebreid advies kunnen voorzien. Ben je benieuwd wat er naast de Keller Forte nog meer verkrijgbaar is op keukengebied, dan geeft onze gratis keukenbrochure daarvan een goede indruk.