Wanneer u op zoekt bent naar een landelijke, gezellige en gastvrije keuken, dan willen we graag de Keller Firenze onder uw aandacht brengen. Deze klassiek-moderne hoekkeuken sluit haast naadloos aan op de woonkamer, waardoor deze keuken meer dan geschikt is om als open keuken te fungeren. Door de deuren van de keukenkastjes en het aanrechtblad in een donkere kleur te houden, sluit de Keller Firenze perfect aan op de getoonde woonkamer.

Keller Firenze
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keller Firenze geheel op maat verkrijgbaar

Het mooie aan de Keller Firenze is dat deze meerdere verborgen lades heeft. Hier spreken we van als er meerdere lades achter één keukenfront zitten, wat bij de Firenze dus het geval is. Op deze manier zijn er minder frontjes en minder grepen, waardoor de keuken een rustigere uitstraling krijgt. Indien gewenst kan de Keller Firenze met andere keukendeurtjes worden geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleur van deze keuken aan te passen. In totaal heeft u de keuze uit 1.950 NCS lakkleuren, dus er is altijd wel een kleur naar wens te vinden!

Keller Firenze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Landelijke stijl van de Keller Firenze

Voor liefhebbers van de landelijke keukenstijl is de Keller Firenze een uitstekende keuze. De kaderdeuren en de grepen in oud ijzer look brengen het landelijke karakter van deze keuken nog eens extra naar voren. Zoals veel andere landelijke keukens heeft ook de Keller Firenze iets gezelligs. Het is een keuken die er om vraagt dat u er in leeft en geniet. 

Keller keuken in landelijke stijl
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kiest u ook voor de Keller Firenze?

Regelmatig krijgen wij mensen over de vloer in onze showroom die graag een Keller keuken willen. Met enige regelmaat stellen we een Keller Firenze samen. Dit geheel op maat en geheel naar wens, zodat u zeker weet dat het uiteindelijke resultaat ook echt uw droomkeuken is. Vraag de keukenbrochure aan om meer inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Bent u reeds overtuigd van de charme van de Keller Firenze, dan nodigen we u van harte uit om met onze keukenadviseur om tafel te gaan. Maak direct een afspraak via het afsprakenformulier.