Tieleman

Heerlijke recepten met de Pelgrim 3-in-1 oven

  

De Pelgrim 3-in-1 oven is een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat. Hiermee kun je makkelijk en snel de heerlijkste gerechten klaarmaken. Je kunt er echt al je gerechten snel én gezond in bereiden. De 3-in-1 oven is leverbaar in matzwart of RVS met een XL-inhoud van 50 liter met veelzijdige mogelijkhedheden. Ook de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het schoonmaakgemak laten je elke dag genieten.

Veelzijdig koken met de 3-in-1 oven

De 3-in-1 oven staat voor gebruiksgemak en veelzijdigheid. Een oven waarmee je ook op meerdere niveaus tegelijk kunt bakken. Het is zelfs mogelijk om de verschillende funcites (bakken, garen, stomen) met elkaar te combineren. Zo kun je gerechten in verschillende fases bereiden. Gril bijvoorbeeld eerst het vlees (fase 1), verwarm daarna met hetelucht (fase 2) en gaar tot slot na met stoom (fase 3).

De oven kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Door je vlees, vis of groenten vacuümverpakt te bereiden op een relatief lage constante temperatuur, wordt het gelijkmatig gegaard en blijven alle smaken en vitamines goed behouden.

Recepten voor de 3-in-1 oven

Een heerlijk en gezond recept op tafel zetten is nog nooit zo makkelijk geweest met de 3-in-1 oven van Pelgrim. Je proeft het verschil! Zoveel mogelijkheden in recepten, maar wat en hoe moet ik het doen? Graag geven we u wat inspiratie om een lekker recept te maken.

Meer weten?

Voor meer informatie en technische specificaties van de oven, verwijzen we u graag naar de website van de 3-in-1 oven van Pelgrim. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.