Grohe Minta Touch keukenkraan

Grohe Minta Touch keukenkraan

De praktische en hygiënische keukenkraan van Grohe: de Minta Touch

“Love at first touch”

Niets onhandiger in de keuken dan met vieze handen de kraan willen gebruiken. Hygiëne en gebruiksgemak zijn de basisbehoeften van iedere keukenprins(es). Daarom lanceerde Grohe een aantal jaar geleden de Minta Touch: de keukenkraan met innovatieve Easy Touch-technologie. Het design is ogenschijnlijk niet anders dan gebruikelijk. Maar door simpelweg de kraan aan te raken met pols of onderarm wordt deze aan of uit gezet: erg praktisch en hygiënisch in gebruik. 

Grohe Minta Touch keukenkraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Hygiëne in de keuken

De Easy Touch-functie van de GROHE Minta Touch keukenkraan is een techniek die al veelvuldig wordt toegepast bij diverse huishoudapparaten zoals de inductiekookplaat. De kraan blijft brandschoon, ook bij vieze handen van het kneden van deeg, het draaien van een gehaktbal of van het werken in de tuin. Het gebruik van de kraan is heel eenvoudig: met de aanraking van de rug van de hand, pols of onderarm gaat de kraan aan of uit. Uiteraard blijft het handmatig bedienen van de kraan via de greep ook gewoon mogelijk.

Functioneel design 

Het Easy Touch-systeem is geïntegreerd in de kraan en daardoor onzichtbaar. De verdere vormgeving van de Minta Touch is gebaseerd op de bestaande Minta kranen; door de vorm kunnen grote pannen en vazen gevuld worden. Minta Touch is verkrijgbaar met een ronde uitloop (C-uitloop) en een rechte uitloop (L-uitloop). Beide varianten zijn voorzien van uittrekbare handdouche of uitrekbare mousseur waardoor de spoelbak eenvoudig kan worden schoongemaakt. Beide Minta Touch kranen zijn verkrijgbaar in glanzend chroom of SuperSteel uitvoering.

Verkrijgbaarheid

GROHE Minta Touch is verkrijgbaar bij Tieleman Keukens in Middelharnis, de beste keukenzaak van Nederland!

Maak direct een afspraak