De voordelen van een natuursteen graniet keukenblad

De voordelen van een natuursteen graniet keukenblad

Wanneer u kiest voor een keukenblad van graniet, dan kiest u voor een robuust werkblad van natuursteen. Graniet geeft een onverwoestbare uitstraling aan uw keuken, en kent vele toepassingen. Veel van uw keukenwensen zijn dan ook te vervullen als u kiest voor een keukenblad van natuursteen graniet. Een groot voordeel van deze materiaalsoort is de duurzaamheid. U zult vele jaren kunnen genieten van uw granieten werkblad. 

Wat is graniet en welke voordelen biedt het?

Graniet is een uit lava ontstaan stollingsgesteente, een extreem harde soort natuursteen. Wilt u een keukenblad van graniet, dan kan het graniet op diverse manieren bewerkt worden. Dit biedt vele voordelen, want graniet is niet alleen kras- en hittebestendig, maar ook snijvast. Zet u een dampende pan pasta op uw keukenblad van graniet, dan zal het aanrechtblad niet barsten of scheuren. Ook tekenen van slijtage zullen niet snel voorkomen op een granieten keukenblad. Dit maakt een graniet keukenblad van natuursteen enorm duurzaam. U kunt er jaren van genieten! 

Een granieten keukenblad van natuursteen iets voor u?

Wilt alvast een indruk krijgen van de keukens die wij kunnen leveren en geleverd hebben, vraag dan ons kosteloze keukenmagazine aan! Liever inspiratie opdoen in onze showroom? U bent van harte welkom!

De voordelen van een natuursteen graniet keukenblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Een kijkje in de keuken van Arte

Wij bieden onder andere Arte keukenbladen van graniet. Benieuwd naar de maatwerkspecialist van granieten, composieten en glazen (keuken)werkbladen? Bekijk dan onderstaande video.Genieten van nog meer keukenplezier? Kom langs in onze showroom!

Bij Tieleman Keukens is altijd wat te beleven. We hebben een heerlijke lunchroom, prachtige keukens in diverse prijssegmenten en vriendelijke, behulpzame adviseurs die u graag begeleiden in uw keuze. We zijn gevestigd in Middelharnis en staan landelijk bekend als een van de beste keukenzaken. Benieuwd geworden? Maak een afspraak en kom langs in het leukste keukencentrum van het land!

Natuursteen graniet keukenblad van Arte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek