Tieleman

Tieleman Keukens financieel gezond

  

´╗┐Tieleman Keukens heeft de 'groene vlag' van Graydon ontvangen, dit betekent dat de keukenspecialist financieel gezond is en dus een betrouwbare keukenzaak.
 

Slechts 3 procent van de Nederlandse bedrijven mag dit logo voeren, een status welke betekent dat het bedrijf al jarenlang en nog zeker 12 maanden financieel gezond is.

Hoe wordt dit bepaald?
Graydon beoordeelt ondernemingen op hun kredietwaardigheid voor de komende twaalf maanden. Gekeken wordt of de bedrijven op tijd betalen, of ze een positief kredietadvies krijgen en of ze geen incassozaken hebben lopen. Van de ruim 2 miljoen Nederlandse bedrijven zijn er 6.000 die aan de strenge eisen voor kredietwaardigheid voldoen. Bij de beoordeling van de bedrijven gebruikt Graydon de gegevens van de Kamer van Koophandel met alle mutaties. Tevens wordt het jaarverslag nauwkeurig bekeken. Om de kredietwaardigheid nauwkeurig te bepalen, worden ook nog eens 64 bronnen bij de beoordeling betrokken. Graydon beschikt over 1.000 zakelijke bronnen die betaalervaringen aanleveren. Ook maakt het bedrijf gebruik van de actuele financiële gegevens van de bedrijven zelf.

´╗┐Zekerheid en betrouwbaarheid
Jan Tieleman is enorm trots het certificaat en de financiële resultaten van zijn bedrijf. "Het bevestigt onze betrouwbaarheid, je kunt dit wel roepen maar een onderzoek door een kredietbeoordeler als Graydon is een stevige onderbouwing". Jan is van oudsher accountant en heeft dus een financiële achtergrond. Dit voert hij door in zijn bedrijf.

Kijk in de financiële gegevens van Tieleman op:  Tieleman Keukens geeft openheid van zaken

 Volgens kredietbeoordelaar Graydon heeft Tieleman Keukens de A status en ontvangt van Graydon de groene vlag!