Wat is het beste keukenmerk?

Wat is het beste keukenmerk?

Er zijn honderden verschillende keukenmerken. Welk keukenmerk is het allerbeste? Dat is een vraag die onze keukenadviseurs regelmatig in de showroom te horen krijgen. Er zijn goede merken, maar er is niet één beste merk. Waar bijvoorbeeld het ene merk staat voor vernieuwend design, heeft een ander merk een lange geschiedenis met kwalitatief uitstekende producten. We zetten de beste merken op een rij.

Snaidero

Eén van de betere keukenmerken is Snaidero. Dit bedrijf werkt met topontwerpers samen, waardoor de Italiaanse keukens trendsettend zijn. Iedere Snaidero-keuken is erg uitgesproken. Vooral de moderne keukenliefhebber zal gecharmeerd zijn van het organische design. Voorbeelden van Snaidero keukens zijn hier te zien.

Beste keukenmerk: Snaidero
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keller keukens

Een oerhollands keukenmerk is Keller Keukens. Het bedrijf maakt al vele decennia landelijke en moderne topkeukens. Qua design zijn de keukens van Keller niet zo uitgesproken als Snaidero, maar wel volgt Keller de laatste trends. Daarnaast zijn de keukens extreem duurzaam en durven wij van Tieleman Keukens levenslange garantie te bieden op een Keller Keuken. Bekijk hier voorbeelden van Keller Keukens.

Beste keukenmerk: Keller
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Eggersman keukens

Een Duitse keuken van hoge kwaliteit? Eggersmann is dan het merk waar u voor moet kiezen. Eggersmann Keukens is gespecialiseerd in verschillende keukenstijlen, zoals modern, landelijk en tijdloos. Het bedrijf wordt geprezen om het robuuste design: dikke aanrechtbladen van natuursteen, houten frontjes en strakke lijnen. Bekijk hier prachtige ontwerpen van Eggersmann.

Best keukenmerk: Eggersman
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Schüller keukens

Klanttevredenheid staat bij Schüller Keukens hoog in het vaandel. Dit Duitse keukenmerk maakt prachtige keukens met genoeg ruimte voor uw eigen invulling. Een plint van 100 of 200 millimeter? Steigerhouten fronten of toch moderne kastjes? Bij Schüller is iedere keuken maatwerk. En: de keukens zijn er in verschillende prijsklasses met verschillende instapkeukens voor starters. Bekijk alle Schüller keukens.

Schüller keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kom langs in onze showroom om alle keukenmerken te zien en meer inspiratie op te doen. We informeren u graag over de verschillende kwaliteiten van de keukenmerken. Maak hier een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.