Tieleman

Leveren jullie Atag inbouwapparatuur?

  

Ja, bij Tieleman Keukens leveren wij Atag inbouwapparatuur (als ook ETNA keukenapparatuur en Pelgrim keukenapparatuur) bij aankoop van je keuken. Hierbij kun je denken aan kookplaten, ovens, (combi)stoomovens, (combi)magnetrons, koffiemachines, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, vaatwassers en kranen. Maar wij leveren ook Atag pannen, sudderroosters en ovenschalen. Alle Atag inbouwapparatuur die verkrijgbaar is, wordt geleverd door Tieleman Keukens.

Atag inbouwapparatuur

Het merk Atag is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van keukenapparatuur. Atag inbouwapparatuur laat zich kenmerken door de herkenbare Atag-stijl, de doordachte vormgeving en de uitstekende bruikbaarheid. Atag is er altijd als de kippen bij als het aankomt op innovaties en is daarin eerder een koploper dan een meeloper.

ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden. ATAG heeft de exclusieve MAGNA design lijn en Grafietlijn. Keukenapparatuur van ATAG maken uw keuken mooier en een stuk praktischer.´╗┐

Kookplaten als Atag inbouwapparatuur

Erg belangrijk in elke keuken is natuurlijk de kookplaat. Hier worden de maaltijden op bereid dus er moet goed over de kookplaat nagedacht worden. In de collectie Atag inbouwapparatuur zijn ook kookplaten te vinden. Atag levert gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten (vlakke kookplaten voorzien van CookLight-elementen), puzzelo's en inductiekookplaten met afzuiging. Of wat dacht je van een ingebouwde friteuse? Of een Teppanyaki (een ijzeren plaat die warm wordt)? Op het gebied van Atag inbouwapparatuur is er keuze genoeg en bereid je altijd een maaltijd naar wens.

Multifunctionele ovens

Ook de ovens van Atag zijn al jaren erg populair. Atag heeft in de uitgebreide collectie Atag inbouwapparatuur namelijk multifunctionele dubbelovens, waardoor verschillende gerechten tegelijkertijd kunnen worden bereid. Ideaal, bijvoorbeeld tijdens een uitgebreid of divers diner. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Atag oven met geïntegreerde magnetron, een combi- stoomoven of 3-in1 oven. 

Kiezen voor Atag inbouwappartuur

ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur. ATAG heeft de unieke G8 garantie (vanaf 4 ATAG apparaten in één aankoop). Wanneer je gelijktijdig minimaal vier Atag-apparaten koopt, ontvang je naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie. Lees meer over de unieke G8 garantie.´╗┐´╗┐ Koop je drie of minder apparaten, dan krijg je maar liest vijf jaar garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon.

Heb jij interesse in Atag inbouwapparatuur? Neem dan eens een kijkje op de website van Atag voor een overzicht van alle inbouwapparatuur van hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen alle producten op de website leveren voor jouw keuken. Neem contact op met één van onze keukenadviseurs voor advies op maat over Atag inbouwapparatuur, vraag onze brochure aan voor meer inspiratie of maak een afspraak in de showroom.