Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

De vaatwasser is helemaal ingeburgerd in de Nederlandse keuken. In bijna alle keukens is een vaatwasser te vinden, maar nog lang niet bij iedereen. Hoewel de afwas dagelijks terugkomt, vinden sommige mensen een vaatwasser niet nodig. Inmiddels is de vaatwasser ook zo ontwikkeld dat deze zo weinig mogelijk energie en water kost om de vaat schoon te krijgen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Plaats van de vaatwasser

Afhankelijk van de ruimte, wordt een vaatwasser meestal links of rechts van de spoelbak geplaatst. U hoeft dan niet met de vaat te gaan lopen en kunt het direct in de vaatwasser plaatsen. Maar gaan we netjes door onze knieën om de vaatwasser in te ruimen? De meerderheid ruimt de vaatwasser in met een kromme rug.

Een vaatwasser inruimen zonder te bukken en rekken? Dat kan! De vaatwasser kan bijvoorbeeld op kniehoogte gemonteerd worden, zodat het inruimen een stuk gemakkelijker is. Het apparaat komt dan wel in een hoge kast waardoor de vaatwasser vaak verder van de spoelbak komt. Zo heeft een vaatwasser op hoogte voordelen, maar ook nadelen. Meer weten over de voor- en nadelen van een vaatwasser op hoogte? Onze verkoopadviseurs vertellen u er graag meer over.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Ook een vaatwasser op hoogte?

Meer weten over de mogelijkheden van een vaatwasser op hoogte? Of wilt u zien hoe een vaatwasser op hoogte eruit ziet? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek