Tieleman Keukens in het buitenland

Tieleman Keukens in het buitenland

Tieleman Keukens levert en installeert keukens door heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wij hebben onder andere keukens geleverd en gemonteerd in Thailand (Phuket), China (Hong Kong), Curaçao, Paramaribo, Zwitserland, Canada, Bonaire, Engeland, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, België, Estland en Duitsland. 

Bekijk hier onze wereldkaart

Meer weten over keukenprojecten in het buitenland?

Afhankelijk van de afstand komen de monteurs van Tieleman Keukens met een eigen bus of met het vliegtuig. Vervolgens monteren zij uw keuken vakkundig en nauwgezet.

Heeft u een (vakantie)huis in het buitenland, waar u graag een nieuwe keuken in wilt hebben? Of heeft u andere specifieke wensen? Vraag dan gemakkelijk een keukenvoorstel aan of neem contact op met Tieleman Keukens via projecten@tieleman.nl. Ook voor projecten als ook keukenrenovaties, zorginstellingen, invalide keukens in het buitenland is Tieleman Keukens uw juiste partner.

Als u kiest voor Tieleman, dan kiest u voor een betrouwbare partner met eerlijke prijzen. Klanten beoordelen onze service met een 9,4! Dit komt door onze klantgerichte aanpak in binnen- én buitenland. 

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar onze projecten in het buitenland of wilt u een aanvraag doen? Neemt u gerust contact met ons op via 0187-602555 of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Wereldkaart