Tieleman

Tieleman Keukens in het buitenland

  
Tieleman Keukens levert en installeert keukens door heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wij hebben onder andere keukens geleverd en gemonteerd in Thailand (Phuket), Hong Kong, Curacao, Paramaribo, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, België en Duitsland.

Bekijk hier onze wereldkaart: www.tielemankeukens.nl/kaart-gemonteerde-keukens

De eigen vakmensen van Tieleman Keukens in Thailand (Phuket)


De monteurs van Tieleman Keukens in Hong Kong

Eigen vakmensen waren in maart 2016 in Zwitserland

Afhankelijk van de afstand komen de monteurs van Tieleman Keukens met een eigen bus of met het vliegtuig. Vervolgens monteren zij uw keuken vakkundig en nauwgezet.

Heeft u een (vakantie)huis in het buitenland, waar u graag een nieuwe keuken in wilt hebben? Of heeft u andere specifieke wensen? Vraag dan gemakkelijk een keukenvoorstel aan  of  neem contact op met Tieleman Keukens (Edwin Klepper of Arie-Cornelis Bakker via projecten@tieleman.nl). Ook voor projecten (als ook keukenrenovaties, zorginstellingen, invalide keukens, enz.) in het buitenland is Tieleman Keukens de juiste partner.

Als u kiest voor Tieleman, dan kiest u voor een betrouwbare partner met eerlijke prijzen. Klanten beoordelen onze service met een 9,3! Dit komt door onze klantgerichte aanpak in binnen- én buitenland.

Enkele projecten in het buitenland:


Tieleman Keukens in Hong Kong

    
Tieleman Keukens in Thailand


Tieleman Keukens in Oostenrijk


 


Tieleman Keukens in Frankrijk