Tieleman

Tieleman Keukens in het buitenland

  


Tieleman Keukens levert en installeert keukens door heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wij hebben onder andere keukens geleverd en gemonteerd in Thailand (Phuket), Hong Kong, Curaçao, Paramaribo, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, België en Duitsland.
Bekijk hier onze wereldkaart: www.tielemankeukens.nl/kaart-gemonteerde-keukens

Tieleman Keukens in Phuket (Thailand)

Lees hier het verhaal van de klant:

Woensdag 14 oktober 2015 door Helmut en An van Roijen | +2 bedankjes

" Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken in Holland te kopen. We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland. Tot een vriend ons vertelde over Tieleman Keukens. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tieleman geen probleem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heeft de keuken geplaatst. Ik heb nog nooit zulke fantastische goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand. Iedereen bedankt voor de hele goede medewerking." 

Geplaatste keuken Phuket Thailand Tieleman Keukens

Geplaatste keukens Thailand Tieleman Keukens
Geplaatste keukens Tieleman Keukens

Tieleman Keukens in Hong Kong


De monteurs van Tieleman Keukens in Hong Kong

Tieleman Keukens in Lausanne, Zwitserland

Eigen vakmensen waren in maart 2016 in Zwitserland

Meer weten over keukenprojecten in het buitenland?

Afhankelijk van de afstand komen de monteurs van Tieleman Keukens met een eigen bus of met het vliegtuig. Vervolgens monteren zij uw keuken vakkundig en nauwgezet.

Heeft u een (vakantie)huis in het buitenland, waar u graag een nieuwe keuken in wilt hebben? Of heeft u andere specifieke wensen? Vraag dan gemakkelijk een keukenvoorstel aan of neem contact op met Tieleman Keukens (Edwin Klepper of Bas den Besten via projecten@tieleman.nl). Ook voor projecten (als ook keukenrenovaties, zorginstellingen, invalide keukens, enz.) in het buitenland is Tieleman Keukens de juiste partner.

Als u kiest voor Tieleman, dan kiest u voor een betrouwbare partner met eerlijke prijzen. Klanten beoordelen onze service met een 9,0! Dit komt door onze klantgerichte aanpak in binnen- én buitenland.

Meer projecten in het buitenland:


Tieleman Keukens in Hong Kong

    
Tieleman Keukens in Thailand


Tieleman Keukens in OostenrijkTieleman Keukens in Frankrijk


Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar onze projecten in het buitenland of wilt u een aanvraag doen? Neemt u gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Maak een afspraak