Skichalets.nl

Skichalets.nl

Uw eigen skichalet met all inclusive service. Ideaal voor families, vrienden en bedrijfsuitjes.

Skichalets
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Tieleman Keukens en Skichalets.nl samen sterk door service!

Skichalets.nl: Uw eigen catered skichalet met all inclusive service. De vrijheid van een skichalet aangevuld met het gemak dat u ontbijt, diner, schoonmaak en huishouding voor u wordt verzorgd. Inclusief onbeperkt drankjes als wijn, bier, fris, koffie en thee. Van eenvoudige tot luxe skichalets. Beslist niet duur, door de vele inbegrepen extra's. Ideaal voor families, vrienden, gezinnen en bedrijfsuitjes.

Skichalets
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Catered skichalet

Dus als u twijfelt tussen een hotel of een appartement, dan is een catered skichalet de ideale oplossing voor groepen die het zonde vinden om hun kostbare vrije tijd te moeten verspillen aan het doen van boodschappen, te moeten bepalen wie nu voor de hele bubs het ontbijt en avondeten moet verzorgen en andere corvee-klussen te klaren. De schoonmaak en de huishouding? Dat doen we thuis wel weer. Want het is tenslotte wel vakantie en dan wil u onbezorgd genieten en niet bezig zijn met verplichtingen. Al die betaalbare service wordt verzorgd door een Nederlandse chaletstaf die op een onverklaarbare wijze onzichtbaar is, maar aanwezig is als het moet en uw privacy waarborgt.

Voor gezinnen, familie en vrienden!

De relaxte opzet van een catered skichalet is ook voor gezinnen met kinderen uitermate geschikt. De kinderen kunnen eerder eten dan de ouders en krijgen een kindermenu in het eigen skichalet. De ouders kunnen later eten en borrelen terwijl de kinderen al heerlijk onder de wol liggen. En uw kinderen zijn net als thuis, fijn en vertrouwd dichtbij en niet zoals in een hotel op de vierde etage ergens achteraf. Met de babyfoon op tafel, onbezorgd en gezellig natafelen met uw familie en vrienden.

Zijn uw kinderen de deur uit en heeft u inmiddels kleinkinderen, dan wilt u toch niets liever als gezellig onder elkaar te zijn met de hele familie in een oergezellig skichalet waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Skichalets.nl is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en is door Zoover uitgeroepen als Winnaar Beste Wintersportorganisatie van Nederland.

De kosteloos brochure morgen op uw deurmat? Bel 0182 634 523 of mail naar info@skichalets.nl

Ga naar skichalets.nl

Skichalets.nl
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek