Siemens InductionAir: inductieplaat met afzuiging

Siemens InductionAir: inductieplaat met afzuiging

De Siemens InductionAir is een innovatieve combinatie van een inductiekookplaat met afzuiging. De afzuiging is direct geïntegreerd en reageert zeer geavanceerd op de hoeveelheid stoom die bij het eten koken vrijkomt. Die stoom wordt vervolgens geruisloos afgevoerd. De innovatie en het gebruiksgemak maken de Siemens InductionAir tot een 2-in-1 oplossing die iedere keuken luxueuzer zal maken.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Hoe werkt de Siemens InductionAir?

De inductiekookplaat van Siemens bestaat uit twee kookzones, die weer onderverdeeld zijn in vier kookvelden aan de rechterkant en ook aan de linkerkant vier kookvelden. Dankzij de flexInduction maakt het niet uit waar u de pan op de kookplaat zet. Ook bij een verschuiving van de pan tijdens het koken, registreert de Siemens InductionAir waar de pan zich op dat moment bevindt en schakelt het systeem automatisch over naar dat betreffende kookveld. Op een kookveld passen pannen tot het formaat van ø 24 cm. Met de dual lightSlider bedient u verder de kookplaat op een hele makkelijke en intuïtieve manier. De knoppen zijn expres groot, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt.

De afzuiging van de Siemens InductionAir zit in het midden verwerkt in het design. De kookdampen van eten worden naar het midden toe weggezogen en dit gebeurt zeer geruisloos. De afzuigkap bevat een climateControl sensor, die de kookdampen controleert en registreert of er wel voldoende afzuiging is. Automatisch past het systeem zich aan als gesignaleerd wordt dat er teveel kookdampen en geuren vrijkomen.

Gadgets voor de Siemens InductionAir die het kookfeest helemaal compleet maken

Bij de Siemens InductionAir zijn enkele gadgets te verkrijgen, die koken tot een koud kunstje maken. Iedereen kan dankzij de volgende gadgets thuis een chef-kok zijn en internationale gerechten serveren. Vul uw Siemens InductionAir bijvoorbeeld aan met:

 • De Cookingsensor: Plak de Cookingsensor op de pan en de optimale kooktemperatuur wordt automatisch voor u geregeld. Door met constant dezelfde temperatuur te koken worden gerechten nog lekkerder en kookt u de smaak nooit meer uit verse producten. De toepassing kan voor braden en bakken en geldt voor het maken van pasta, vlees of verse groenten.
 • Een grillplaat: Met deze grillplaat wordt de inductiekookplaat omgezet in een grill, waardoor vlees, vis of groenten smaakvol gegrild kunnen worden.
 • De Grillplaat Teppanyaki: Liever een Oosterse twist geven aan vlees, vis of groenten? Dat kan ook, want voor inductiekoken bestaat er ook een groot en een klein model van de grillplaat teppanyaki.

Verder zijn er nog onderhoudsproducten en andere accessoires voor bij de Siemens InductionAir. Bekijk deze op de website van Siemens

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Verrijk uw keuken met de Siemens InductionAir

Voor de Siemens InductionAir is altijd plaats in uw keuken. Zo kan de Siemens InductionAir in uw keukeneiland of in het werkblad van uw keuken worden geplaatst. Vertrouw de keukenspecialisten, want bij een afspraak in de showroom met onze keukenspecialisten zullen ze u adviseren waar de Siemens InductionAir in uw keuken het beste uitkomt. Het advies en alle informatie die u krijgt over de Siemens InductionAir is geheel vrijblijvend.

Maak direct een afspraak

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek