Leveren jullie Siemens-inbouwapparatuur?

Leveren jullie Siemens-inbouwapparatuur?

Siemens is één van de beste fabrikanten van (inbouw)apparatuur. Tieleman Keukens levert afwasmachines, koel-vries-combinaties, koffiemachines, afzuigkappen, warmhoudladen, magnetrons (zowel inbouw als vrijstaand), ovens, stoomovens, kookplaten en fornuizen van Siemens bij aankoop van een keuken.

Siemens-inbouwapparatuur: vaatwassers

Op het gebied van vaatwassers biedt Siemens veel mogelijkheden. Denk hierbij aan vrijstaand, volledig geïntegreerd of deels geïntegreerd. Wanneer een vaatwasser volledig is geïntegreerd, dan is deze machine niet zichtbaar. In de meeste keukens zorgt dat voor een fraai, 'clean' totaalplaatje. Onder Siemens-inbouwapparatuur vallen ook compacte vaatwassers, die vrijstaand op het keukenblad te plaatsen zijn.

Siemens vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Siemens-inbouwapparatuur: koel-vriesapparatuur

De koel-vriesapparatuur van Siemens zijn zeer intelligent. De nieuwste iQ100, iQ300, iQ500 en iQ700 zijn uitgerust met allerlei slimme functies, zoals hydroFresh, vitaFresh en noFrost. Hierdoor blijven producten tot wel drie keer zo lang vers. Daarnaast is de koel-vriesapparatuur van Siemens veel zuiniger dan andere koelkasten. Siemens-koel-vriesapparaten zijn uitgerust met het energieklasse A+++ label. Een veelgemaakte, populaire keuze.

Siemens koelkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een zeer complete keuken

Meer weten over Siemens-inbouwapparatuur in combinatie met een nieuwe keuken? Maak een afspraak met een keukenadviseur van Tieleman Keukens of vraag het kosteloos keukenbrochurepakket aan!

Siemens Keukenapparatuur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek