Schüller Gala

Schüller Gala

Het Duitse keukenmerk Schüller maakt keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze worden volledig afgestemd op de wensen van de klant. Wilt u een werkhoogte van 85 centimeter, dan kan dat. Heeft u liever een wat hogere werkhoogte, dan is dat ook mogelijk. De Schüller Gala is een voorbeeld van zo'n Duitse kwaliteitskeuken waarbij uw wensen centraal staan. Een echte aanrader, deze keuken! 

De Schüller Gala is leverbaar in tal van kleuren

De Schüller Gala is een hoogglans keuken die leverbaar is in diverse kleuren. Standaard wordt deze keuken geleverd in kristalwit hoogglans, maar u kunt ook kiezen voor één van de andere kleuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de kleuren magnolia, kristalgrijs, steengrijs, truffelbruin en lavazwart als opties. Al deze kleuren zijn hoogglans, waardoor ze een luxe en opvallende uitstraling hebben.

Schüller Gala
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kies uit tientallen verschillende grepen

U heeft daarnaast de keuze uit tal van verschillende grepen voor de keukenkastjes. Stel u zichzelf voor dat u de Schüller Gala kiest in de kleur steengrijs, dan kunt u een bijpassende greep kiezen in dezelfde kleur. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur greep. Het assortiment grepen van Schüller bestaat uit knoppen, greeplijsten en reguliere grepen in diverse breedtes. 

Meer weten over de Schüller Gala?

Eén van onze adviseurs gaat graag met u om de tafel om uw droomkeuken samen te stellen. Kiest u voor de Schüller Gala, dan maken we deze keuken met alle plezier helemaal naar wens. U kunt voorafgaand aan uw showroombezoek alvast onze brochure aanvragen, zodat u inspiratie op kunt doen. Kunt u niet wachten om uw nieuwe keuken vorm te geven, maak dan een afspraak via onze afsprakenplanner.