Tieleman

Schüller Gala

  
Het Duitse keukenmerk Schüller maakt keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze worden volledig afgestemd op de wensen van de klant. Wil je een werkhoogte van 85 centimeter, dan kan dat. Heb je liever een wat hogere werkhoogte, dan is dat ook mogelijk. De Schüller Gala is een voorbeeld van zo'n Duitse kwaliteitskeuken waarbij jouw wensen centraal staan. Een echte aanrader, deze keuken!

De Schüller Gala is leverbaar in tal van kleuren

De Schüller Gala is een hoogglans keuken die leverbaar is in diverse kleuren. Standaard wordt deze keuken geleverd in kristalwit hoogglans, maar je kunt ook kiezen voor één van de andere kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de kleuren magnolia, kristalgrijs, steengrijs, truffelbruin en lavazwart als opties. Al deze kleuren zijn hoogglans, waardoor ze een luxe en opvallende uitstraling hebben.

Kies uit tientallen verschillende grepen

Je hebt daarnaast de keuze uit tal van verschillende grepen voor de keukenkastjes. Stel je voor dat je de Schüller Gala kiest in de kleur steengrijs, dan kun je een bijpassende greep kiezen in dezelfde kleur. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur greep. Het assortiment grepen van Schüller bestaat uit knoppen, greeplijsten en reguliere grepen in diverse breedtes. 

Meer weten over de Schüller Gala?

Eén van onze adviseurs gaat graag met je om de tafel om jouw droomkeuken samen te stellen. Kies je voor de Schüller Gala, dan maken we deze keuken met alle plezier helemaal naar wens. Je kunt voorafgaand aan je showroombezoek alvast onze brochure aanvragen, zodat je inspiratie op kunt doen. Kun je niet wachten om je nieuwe keuken vorm te geven, maak dan een afspraak via onze afsprakenplanner.