Schüller Alea

Schüller Alea

Op jaarbasis produceert het bedrijf Schüller meer dan 100.000 keukens, die worden aangepast op basis van de specifieke wensen van de klant. Dat er per dag ruim 270 keukens geproduceerd worden, geeft wel aan hoe populair het merk Schüller is en dat het met de kwaliteit van deze keukens wel goed zit. Dat geldt ook voor de serie Schüller Alea: kristalwitte hoogglans keukens van topkwaliteit.

Schüller Alea
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Schüller Alea: geheel op maat en naar wens

De Schüller Alea is een keuken van hoogstaande kwaliteit die geheel naar wens kan worden vormgegeven. Afhankelijk van individuele wensen wordt de keuken geheel naar eigen inzicht vormgegeven. Zo bieden deze keukens bijvoorbeeld elektrische openingsondersteuning: niet iets waar u in eerste instantie aan zou denken, maar wel iets dat tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor bestek inzetten van hout. Deze geven een zeer luxe uitstraling aan uw bestekla en bieden voldoende ruimte om al uw kookgerei op te bergen.

Schuller Alea
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten over de Schüller Alea?

Bij Tieleman Keukens vertellen we u graag meer over de Schüller Alea en de mogelijkheden van deze keukens. We raden aan om voordat u naar onze showroom komt de keukenbrochure aan te vragen. Zo kunt u alvast wat inspiratie opdoen en voor uzelf bepalen wat u mooi vindt. Uiteraard bent u van harte welkom in Middelharnis, zodat we in goed overleg uw droomkeuken vorm kunnen geven. Maak een afspraak met onze keukenadviseur en we gaan binnenkort om tafel om de Schüller Alea naar wens samen te stellen.