Schiereiland keuken is praktisch en gezellig

Schiereiland keuken is praktisch en gezellig

Een schiereiland keuken heeft veel weg van een keukeneiland, maar het is niet hetzelfde. Bij deze opstelling zit er namelijk altijd een gedeelte van de keuken vast aan de muur of aan de rest van de keuken en een keukeneiland staat volledig los. Hieronder vertellen we u alle mogelijkheden en laten we enkele mooie voorbeelden zien.

Wist u dat u kosteloos ons keukenmagazine kunt aanvragen voor nog meer keukeninspiratie? 

Keukenmagazine aanvragen

De voordelen van een schiereiland keuken 

Als u beperkte ruimte heeft, maar toch graag een keukeneiland wilt dan is een schiereiland keuken de oplossing voor u. Deze opstelling neemt namelijk aanzienlijk minder ruimte in beslag omdat er aan een kant geen loopruimte is. Als u deze opstelling kiest heeft u ook meer opbergruimte in de keuken. U kunt ook een bar aan het eiland toevoegen zoals op de foto hierboven, op deze manier kunt u gezellig kletsen met familie of vrienden terwijl u aan het koken bent.

De mogelijkheden

U kunt het kookgedeelte van uw keuken laten uitkijken op de tuin, zodat u kunt koken met een uitzicht. Om de look af te maken raden we u aan om schitterende verlichting boven het blad te hangen. Als laatst is de keuze voor het aanrechtblad belangrijk voor de uitstraling van de keuken. Kiest u voor natuursteen of toch het klassieke massief hout.

Een geheel nieuwe schiereiland keuken laten ontwerpen? Het kan bij Tieleman Keukens

Wellicht bent u toe aan een geheel nieuwe schiereiland keuken. Of heeft u een nieuw huis gekocht waar nog een keuken in moet worden geplaatst. U kunt bij Tieleman Keukens de indeling van de keuken helemaal zelf bepalen. En u kunt uw bar of eiland plaatsen waar u maar wilt. Ook kunt u helemaal zelf kiezen welke keukenapparatuur u wilt inbouw, zoals een koelkast, oven, magnetron, fornuis, keukenwand en nog veel meer.

Op onze website kunt u alvast een account aanmaken en uw eigen stijlboek samenstellen. Dit is ideaal om een beeld te creëren van hoe u uw nieuwe keuken wilt ontwerpen en inrichten. Is uw stijlboek compleet? Dan kunt u deze tijdens uw afspraak in onze showroom gebruiken ter inspiratie. Makkelijk voor u én voor ons.

 Afspraak maken

landelijke schiereiland keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
hippe schiereiland keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
dekton schiereiland keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek