Quooker Messing Patina

Quooker Messing Patina

Een goede fles wijn of een tas van het beste leer. Tijd is alles om er het mooiste product van te maken. De Quooker Messing Patina is hier dan ook een goed voorbeeld van. De patina laag die op de Quooker zit, ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook iedere aanraking op de kraan zorgt ervoor dat het oppervlak verkleurt daar waar uw vingertoppen de kraan vastpakken. Iedere Quooker kraan is uniek en wordt naarmate de tijd verstrekt een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht.

Quooker messing
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Modellen

De Quooker Messing Patina is verkrijgbaar in Fusion Round, Fusion Square, (Classic) Fusion Round en (Classic) Fusion Square. Al deze modellen geven direct koud, warm en 100°C kokend water. Ook is er de mogelijkheid om uw Quooker-systeem te combineren met de CUBE. Hiermee kunt u ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker halen. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Onderhoud

Gebruik alleen warm water een een schoonmaakdoekje om deze Quooker Messing Patina schoon te maken. Om de kraan extra bescherming te geven, is het mogelijk om eens in de 3 tot 6 maanden de kraan in te smeren met een laagje bijenwas.

Quooker kopen

Kijk voor meer informatie over de aanschaf van deze Quooker Messing Patina op de website. Ook benieuwd hoe deze Quooker in uw keuken staat? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseur. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

0