Quooker Fusion Goud

Quooker Fusion Goud

Haal het zonnetje in huis met de Quooker Fusion Gold! Een echte blikvanger in de keuken, verguld met een laagje 24 karaats goud. Bij goud denkt u misschien al snel aan chic en kitsch, maar niets is minder waar. Goud past eigenlijk overal wel bij, alleen staat het overal net even anders. Zo brengt goud warmte in een witte keuken en maakt het een zwarte keuken juist weer chic. 

Quooker Fusion Gold
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een Quooker-kraan is niet alleen heel handig, maar u kunt hem ook inzetten als blikvanger. Deze gouden touch aan de Quooker is dan ook zeker een blikvanger in uw keuken. De Fusion goud, uitgevoerd met een laagje 24 karaats goud, brengt instant glamour naar het aanrecht. Het is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, die in combinatie met de Quooker CUBE ook koel gefilterd en bruisend water geeft. De Quooker goud biedt dezelfde voordelen als de andere Quooker-kranen. Hij is makkelijk en zeer veilig in gebruik en het bespaart u veel tijd, energie, water en ruimte op uw aanrecht!

gouden touch in de keuken

Goud is een prachtige kleur waar u eigenlijk verrassend veel mee kunt. Door goud te combineren met bijvoorbeeld petrolblauw of flessengroen als interieurkleuren, creëert u juist weer een hip effect. Met goud kunt u verschillende kanten op! 

De Quooker goud is verkrijgbaar met een hoekige of ronde uitloop en wordt geleverd met een PRO3-reservoir of een COMBI- of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Ook de bijpassende zeeppomp is er met een gouden finish.

Meer dan goud alleen

Het oog wil ook wat, maar het is ook belangrijk dat een kraan doet wat hij moet doen. De Quooker Goud is een mengkraan en een kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Net als alle Quookers is hij energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.

Verschillende designs

De Quooker Goud is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als mengkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraankop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. De Quooker Goud wordt geleverd met PRO3-reservoir of een COMBI of COMBI+-reservoir voor onder het aanrecht.

Kijk voor meer informatie over de prijs van deze gouden Quooker Fusion op de website van Quooker. Ook benieuwd hoe deze gouden Quooker in jouw keuken staat? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Quooker Fusion goud
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek