Tieleman

PlasmaMade filter

  
In elke ruimte in huis zijn er pollen, huisstof en allergenen. Deze zijn met het blote oog niet te zien, maar ze zijn er wel degelijk. In de keuken zijn er daarnaast ook nog vetten en geurtjes. Wil je de vuile lucht zuiveren en filteren, dan is het PlasmaMade filter daar uitermate geschikt voor. Dit filter zuigt verontreinigde lucht aan en zet het middels een natuurlijke reactie weer om in schone lucht. De schone lucht wordt vervolgens weer teruggeblazen.

Maak een afspraak 


Voordelen van het PlasmaMade filter

Zoals al genoemd, zorgt dit unieke filter ervoor dat de lucht gezuiverd wordt. ´╗┐Maar dat is niet het enige voordeel van het PlasmaMade filter. Zo zorgt het filter namelijk voor:

  • een schone lucht (effectief tegen huisstofmijt, pollen, huidschilfers van dieren, stof en honden- en kattenharen)
  • een gezonde lucht (effectief tegen luchtgedragen virussen, bacteriën, schimmels, schadelijke gassen, nicotine, teer- en sigarettenrook)
  • een frisse lucht´╗┐ (effectief tegen concentratieverlies, hoofdpijn, Sick Building Syndrome, rooklucht, etenslucht, huisdierlucht en een WC-geur)

Het PlasmaMade filter haalt pollen, huisstof en andere allergenen uit de lucht. De kans op allergische reacties neemt hierdoor aanzienlijk af. Daarnaast deactiveert het PlasmaMade filter ongezonde stoffen zoals bacteriën, schimmels en virussen. Nare geurtjes, waaronder etensgeuren, zijn met het PlasmaMade filter verleden tijd omdat geurtjes direct in de ruimte worden afgebroken waardoor de ruimte altijd fris blijft. 


De feiten op een rij

- De filter werkt zowel horizontaal als verticaal;
- Jaarlijkse besparing door recirculatietechniek (energiekosten);
- Zelfreinigend onderhoudsvriendelijk filter; 
- Filter gaat een leven lang mee;
- Te monteren op bestaand afzuigsysteem;
- Quick montage / 5 jaar garantie.

Montage van het PlasmaMade filter

Het PlasmaMade filter wrodt geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Dit is mogelijk op elke afzuiginstallatie. De aangezogen verontreinigende luchtstroom wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht. De gefilterde gecirculeerde schone lucht wordt teruggeblazen in de ruimte. 

Hoe werkt het PlasmaMade filter?

Het filter wordt geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Dit klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het is mogelijk op iedere afzuiginstallatie. Door de luchtstroom van de afzuigkap wordt de elektronica van het filter geactiveerd. Middels een natuurlijke reactie wordt de verontreinigde lucht omgezet in schone lucht en zuurstof. De lucht die gefilterd is, wordt vervolgens weer terug de ruimte ingeblazen.

Meer weten over het PlasmaMade filter?

Het zelfreinigende filter gaat net zo lang mee als een afzuigkap: tot wel 20 jaar. Het zelfreinigende, onderhoudsvriendelijke filter is een aanwinst voor iedere keuken en kan gemonteerd worden op bestaande afzuigkappen. We vertellen graag meer over het PlasmaMade filter. Bel met één van onze medewerkers op 0187 - 602 555, maak een afspraak of vul ons contactformulier in!

Maak een afspraak