Partners

Partners

Tieleman Keukens werkt samen met verschillende partners. Onderstaand een overzicht van partners waar we mee samenwerken.

Business Class

De getoonde keuken in de studio van Business Class is een Tieleman-keuken gemaakt in samenwerking met Mereno keukenmeubelen, Siemens keukenapparatuur en Arte keukenbladen. Het keukenmodel heet 'Tieleman-Exclusief Mantua' by Mereno.

Business Class keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Interieuradvies

Naast de verkoop van keukens bieden wij ook interieuradvies aan via Het StylingHuys, Eric Kant, We Happy People, Maison Sucre, Zeelenberg Architectuur en Studio Architecture. Een totaalpakket van interieuradvies op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie & renovatie en interieur, waarbij ook onderzoek en de begeleiding van projecten tot de expertise behoren. Vanaf de eerste schets tot en met de technische uitwerking en de directievoering tijdens de bouw wordt alles uitgewerkt.

Ski&More (RTL4)

We zijn, in samenwerking met Romex, trotse partner van het wintersportprogramma Ski&More op RTL4. De Tieleman-keukens, geleverd in de verschillende Romex appartementen, worden in elke aflevering besproken. 

Geplaatste keuken Romex appartement
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Skichalets.nl

Wie een keuken koopt bij Tieleman Keukens, maakt automatisch kans op een mooie prijs. Tijdens een aantal actiemaanden in het jaar kunnen klanten een compleet verzorgde 7-daagse skivakantie voor 2 personen van Skichalets.nl winnen.

Foodbloggers Voedzaam & Snel

Een gezonde en voedzame maaltijd maakt u in de keuken en dat is precies hoe Tieleman Keukens en Voedzaam & Snel bij elkaar zijn gekomen en een samenwerking aan zijn gegaan.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek