Partner NK Wielrennen 2016 op Goeree-Overflakkee

Partner NK Wielrennen 2016 op Goeree-Overflakkee

18-25 JUNI 2016, GOEREE-OVERFLAKKEE

Het NK wielrennen 2016 is het NK van de wind. Een Nederlands kampioenschap waarin een continue strijd zal zijn tegen de elementen, zoals de wind en het water. De bewoners van dit prachtige eiland kunnen dit beamen. Op Goeree-Overflakkee – met zijn indrukwekkende kust, duinen, waterpartijen, dijken, dammen en grote open vlaktes – trotseert men dagelijks deze uitzonderlijke elementen.

Wielrennen op Goeree-Overflakkee

Hoe zal het de beste wielrenners van Nederland vergaan op dit bijzondere eiland? Hoe spelen zij in op de uitzonderlijke omstandigheden aan de kust? De harde wind en de zilte lucht zijn geduchte tegenstanders, altijd weer. Zijn er aan het eind nog voldoende reserves voor een laatste explosieve en splijtende demarrage?

De Brouwersdam – op de grens van Zuid-Holland en Zeeland – is een scherprechter voor iedereen die de snelste wil zijn. De afgelopen Ronde van Frankrijk bewees het: door de wind verloor Quintana zijn Tour. Beleef de strijd tegen de elementen op Goeree-Overflakkee en geniet van een omgeving die zijn weerga niet kent.

Tieleman Keukens is partner

De organisatie van het NK Wielrennen op Goeree-Overflakkee is verheugd te kunnen mededelen dat Tieleman Keukens uit Middelharnis officieel partner is geworden van het wielerfeest op Goeree-Overflakkee.

Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten. dit doet men al meer dan 60 jaar vanaf dit mooie eiland.

Tieleman Keukens beaamt de pracht van het eiland Goeree-Overflakkee en is trots dat een groot evenement als het NK Wielrennen georganiseerd gaat worden door de samenwerking van lokale ondernemers, de bewoners en de gemeente. "We kunnen ons mooie eiland in de schijnwerpers zetten en laten zien aan het hele land hoe indrukwekkend dit stuk Nederland is! Dit geweldige evenement is een unieke kans om het prachtige eiland Goeree-Overflakkee te promoten. We hebben heel veel te laten zien, dit zal iedereen gaan meemaken.”

Tieleman werkt met het NK Wielrennen ook samen met hun trouwe en zeer gewaardeerde partners: Keller Keukens, Atag Nederland en Dekker aanrechtbladen. Ook van oorsprong echte Nederlandse bedrijven die gaan voor kwaliteit en zich graag inzetten voor de samenleving.

“Ook het fietsen op GO moet een feest zijn!”

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek