Tieleman

Noviteiten Keller Keukens voorjaar 2020

  

Ieder jaar worden trends op het gebied van o.a. keukens uitgebracht. Leveranciers blijven zich het hele jaar ontwikkelen en zo komen er steeds nieuwe trends bij. Ook Keller Keukens die u graag voorziet van inspiratie over de nieuwste keukentrends en noviteiten die ze hebben toegevoegd.

Bijzondere modellen

Keller heeft aan het programma keukenfronten een aantal bijzondere modellen toegevoegd. Zo hebben ze een grof massief eiken front met een extra smal kader toegevoegd aan het assortiment. Wanneer je van een landelijke woonsijl houdt, past dit front perfect bij jou! Mat is de trends van 2020 en daarom heeft keller twee ultra matte fronten in MDF toegevoegd aan de collectie. De afwerking van deze ultra matte fronten is uniek door de afkanting in houtdecor.

Opzoek naar iets bijzonders? Kies dan voor het Galaxy front met metallic afwerking. Dit front is verkrijgbaar in Bronze, Copper Gold, Titaan en Gun Metal.

Sfeervolle kleuren

In 2020 blijven Matte keukens de trend en daarom zijn alle 1950 lakkkleuren nu ook verkrijgbaar in een matlak.Ook de sfeervolle lakkleuren zoals olijfgroen en graftief, en maar liefst 5 nieuwe beitskleuren zijn toegevoegd aan de collectie. Marmer is ook weer helemaal in en daarom is de kleur marmer grijs nu ook verkrijgbaar bij Keller.

Grepen

Een keuken met grepen of een keuken met greeplijsten? Of kies je voor een keuken die volledig greeploos is? Aan het assortiment design grepen heeft Keller een strakke verzonden 'inlaygreep' toegevoegd. Een mooi RVS model voor een moderne keuken of het zwarte model voor een industriële ´╗┐woonstijl. Ook houten knoppen in eiken wit en walnoot zwart zijn toegevoegd aan de collectie. 

Metalen open kasten en frames

De metalen open kasten zien we al vaak terug in een industriële ´╗┐keuken, maar nu zijn de open kasten ook verkrijgbaar met schuifdeuren voor nog meer variatie. Wat wel nieuw is, zijn de stalen frames, een handig maar vooral mooi systeem voor het organiseren van alle keukenaccessoires. Helemaal passend bij de woon- en keukentrends van nu!

Maak de keuken persoonlijk en uniek

Een keuken is helemaal af met keukenaccessoires die passen binnen de stijl van de keuken. Denk hierbij aan een uitgebreid afvalsysteem, een bestekindeling van duurzaam bamboehout, led-strips en -spots of greeplijstverlichting, of inbouwstopcontacten in keukenblad of achterwand. Ook is er een ruim assortiment met laden en korfindelingen om opgeruimde en mooi ingedeelde keukenkasten te creëren. We helpen graag bij het compleet maken van uw keuken! Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs!