Zierikzee - Talingstraat

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Zierikzee - Talingstraat

In de geliefde wijk Waterwijk Zierikzee zijn er de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen geweest met als laatste projecten van Aannemersbedrijf van der Poel de 3 luxe appartementencomplexen en de laatste fase van de Poortkade kadewoningen. Wij mogen u het leuke nieuws mededelen dat er nog een laatste project aankomt wat in deze tijd zeker uniek te noemen is: Bungalows met bijna het volledige woonprogramma op de begane grond en een extra (logeer)kamer op de etage.. dit is de voorlopig laatste kans hier op Schouwen-Duiveland een semi- levensloopbestendige woning te bemachtigen! Grijp deze kans en lees snel verder.

5 patiowoningen

Aan de Talingstraat in Zierikzee worden 5 luxe patiowoningen gerealiseerd. Bij 4 verkochte woningen zal de bouwplanning opgestart gaan worden. De woningen hebben een woonoppervlakte van 125 m2 en percelen variërend van 258-279 m2! De woningen zijn zo ontworpen dat bijna het volledige woonprogramma zich op de begane grond vindt gekoppeld aan een fijne patio tuin met daardoor niet veel onderhoud. Iedere woning heeft een eigen ruime oprit en een inpandige berging.

U komt de woning binnen via de entree waar zich het toilet en de meterkast bevindt. Via deze entree heeft u toegang tot de verdieping naar de overloop met ruime tweede slaapkamer en de mogelijkheid op de overloop een extra badkamer te realiseren. Indien u verder de woning inloopt stapt u in de ruime woonkamer en keukenruimte. De keuken is standaard aan de voorkant van de woning gerealiseerd en aan de achterkant bevinden zich openslaande deuren naar de patio toe. Via de gang bereikt u de kleine berging voor opbergruimte en de ruimere berging welke tevens een toegang heet naar buiten en waar de techniekruimte zich bevindt. In deze ruimte is ook de opstelling voor wasmachine/droger gesitueerd. De gang geeft tevens toegang tot de fijne slaapkamer met een directe toegang tot een fijne ruime badkamer. Vanuit de slaapkamer kunt u direct de patio tuin bereiken.

De woning wordt opgeleverd inclusief een mooie keuze uit sanitair via Logus in Vlissingen en een keuken van Tieleman. Impressies kunt u bij ons opvragen.

Gasloos en energiezuinig

De woningen worden gasvrij opgeleverd, zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming door de gehele woning en een EPC-waarde <0.4 Omgeving Waterwijk Zierikzee is een ambitieus en inspirerend woonplan. Het totale plan wordt gekenmerkt door een relatief stedelijke verkaveling, veel water en veel groen, verrassende architectuur, met de allure van singels, hoven en grachten en wordt gekoppeld aan een prachtig zicht op Zierikzee, de jachthaven en de Oosterschelde. Ontwikkelaar De ontwikkeling is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra en ook infrastructuur. Interesse? Heeft u naar aanleiding van deze verkoopdocumentatie interesse in één van deze bungalows? Lees a.u.b. onze procedure: - Stuur ons een e-mail met de wens verdere informatie te ontvangen en meer informatie over de inschrijfprocedure (let op uiterlijk 14 mei 2020 inschrijven); - Indien gewenst kunnen wij ook de informatie per post afgeven, geef hiervoor uw naam, adres en telefoonnummer door. Let op: ons kantoor is enkel op afspraak open. - U ontvangt op werkdagen dezelfde dag de verkoopinformatie via e-mail! Ondanks dat we deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, artist-impressions en tekeningen.