's Gravendeel - Het Nieuwe Hofje

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

's Gravendeel - Het Nieuwe Hofje

Hoeksche Waard, een beschermd woongebied. Wonen in de Hoeksche Waard is een voorrecht; ruimte en vrijheid. Het is voor negentig procent een landelijk gebied, een beschermd woongebied (Nationaal Landschap) met haar eigen onvervangbare charme. Grootschalige nieuwbouw vind je niet veel. Herontwikkeling of inbreiding in bestaande kernen vindt wel regelmatig plaats.

Het plan

Op een terrein te bereiken via de Nieuweweg zal een appartementencomplex met 10 betaalbare nieuwbouw appartementen verrijzen. Het gebouw is gelegen in het centrum van 's-Gravendeel, op loopafstand van het winkelcentrum, en zal zowel een aantrekkelijke architectuur als een kleinschalig en besloten karakter krijgen. De oppervlakten van de appartementen variëren tussen 62 m² en 110 m².

De begane grond huisvest vier 2-kamer appartementen, allemaal met een eigen tuintje. Dit betreft bouwnummer 1 tot en met 4.

Op de eerste verdieping bevinden zich ook vier 2-kamer appartementen met Franse balkons, te weten bouwnummer 5 tot en met 8.

De topverdieping heeft twee appartementen met ieder twee slaapkamers en een Frans balkon. Dit betreft bouwnummer 9 en 10.

Bij ieder appartement hoort een eigen parkeerplaats op het voor het complex gelegen parkeerterrein. Het appartementencomplex heeft twee ingangen, ieder voor vijf appartementseigenaren, met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis. Er zijn twee liftinstallaties aanwezig. Tevens bevinden zich achter het gebouw twee gezamenlijke bergingen voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen.

Locatie

Langs de oevers van de Dordtse Kil, te midden van het Nationale Landschap ‘De Hoeksche Waard’, ligt het historische dorp ’s-Gravendeel. Met volop recreatiemogelijkheden, basisscholen, medische voorzieningen en een aantrekkelijk winkelaanbod is het een gezonde en bijzondere plek om te wonen. De natuur rondom het dorp is adembenemend en dat terwijl u in slechts tien minuten naar Dordrecht en in twintig minuten naar Rotterdam rijdt. Buiten het dorp zijn schitterende fiets-, wandel- en skeelerroutes. Het recreatieoord Binnenmaas heeft een strand, een buitenzwembad met een speeltuin en biedt u de mogelijkheid om een bootje te huren. In de winter wordt er in dit waterrijke gebied volop geschaatst. Houdt u van winkelen? Naast een aantrekkelijk winkelaanbod in het dorp heeft ’s-Gravendeel de grootste modewinkel van Nederland!

Prijzen

De prijzen van de appartementen variëren tussen € 220.000,- v.o.n. tot en met € 265.000,- v.o.n.

Meer informatie over Het Nieuwe Hofje