Ooltgensplaat - Lindenlaan fase 2

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Stralend middelpunt

De bewoners van de Lindenlaan fase 1 in Ooltgensplaat hebben inmiddels hun draai gevonden.Tijdens de woonwensavonden zijn enkele wensen en ideeën naar voren gekomen die verwerkt zijn in fase 2. Het resultaat? Een mooie mix van ruime, speelse en vooral energiezuinige woningen!

Energiezuinig wonen

De Lindenlaan is een prachtig project op een fantastische plek. De woningen zijn niet alleen qua architectuur heel bijzonder, maar bieden ook het summum aan wooncomfort, omdat ze zeer energiezuinig zijn. Wij bieden bewoners lagere woonlasten en hogere woningwaarde/-comfortwaarde.

Verscheidenheid

Kies voor de woning die bij je past. Direct aan het centrum van Ooltgensplaat in de Lindenlaan komen prachtige rijwoningen, multifunctionele, tweekappers en vrijstaande woningen. De architectuur, detaillering en afwerking maken van de Lindenlaan een kwalitatief hoogwaardige en intieme wijk passend bij de rustige woonomgeving en de kwaliteiten van Ooltgensplaat. Het bewijs daarvan is te zien in de al gerealiseerde woningen.

Lekker centraal

Wonen aan de Lindenlaan in Ooltgensplaat, betekent ook: overal verrassend dichtbij! Voor de eerste voorzieningen kun je prima in het dorp terecht. En je staat ook zo in de ‘grote’ stad. Lekker even uitwaaien met het gezin en de hond aan de haven? Het is maar een paar minuten lopen.

Op enkele minuten wandelen vanaf de Lindenlaan kom je bij de Hellegatsplaten. Dit unieke natuurgebied is ontstaan na de bouw van de Philipsdam. Waar eerst de sterke stroom nog diepe geulen maakte is de Volkerak nu zoet geworden. In plaats van eb en vloed is er nu een gefixeerd waterpeil. Hierdoor zijn de slikken en gorzen drooggevallen en is er grasland, struwelen en bos voor in de plaats gekomen. Nu is het een paradijs geworden voor vogels, vrij grazende heckrunderen, wilde paarden en natuurliefhebbers. Vanwege de grote variatie van bijzondere planten en dieren is het een beschermd natuurgebied.