Bosschenhoofd - Het Domein

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

20 appartementen: ‘Genieten van het leven in een groene setting.Het Domein, dat is pas thuiskomen.’ Aan de groene rand van Bosschenhoofd, op een van de mooiste plekken van het dorp, verrijst Het Domein. Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe ontwikkelt hier een complex van drie verdiepingen met de uitstraling van een landhuis ‘een heus landelijk domein’.

De twintig appartementen, in grootte variërend van 72 m² tot 106 m², worden gekenmerkt door een hoge mate van comfort en energiezuinigheid. Uniek is de sterke verbinding met de groene omgeving, onder meer dankzij grote glasoppervlakken en fraaie buitenruimtes. Mooie lichte woonkamers en een bijzondere groenbeleving zijn het resultaat.

Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin, dakterras of balkon. Voor de appartementen zullen voldoende parkeerplaatsen en bergingen worden gerealiseerd.

Een vorstelijk tintje

Wie Bosschenhoofd kent, weet dat veel straatnamen verwijzen naar leden van het Koninklijk Huis. Het Domein ligt op het zuidelijkste puntje van het doorlopende Amalialaantje. Daarmee is het gebouw de kroon op een sfeervolle woonwijk.

Bereikbaarheid

U zit in enkele minuten op de A58 en daarmee is ook de A16 binnen handbereik. Een ritje naar Breda en Roosendaal is snel gemaakt. In minder dan een uur bent u in Rotterdam of Antwerpen.

Kijk op de website van project Het Domein voor meer informatie over het project en de appartementen: https://hetdomein.com/