Wildschönau (Oostenrijk) - Kristall Plaza

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het eerste ‘juweeltje’ van ROMEX ESCAPE

ligt in Niederau – Wildschönau direkt aan de liften en piste van de Markbachjoch. Vanuit uw Appartement of Penthouse loopt u zo de skilift in en binnen een paar minuten staat u aan de top van de berg om uw eerste afdaling te maken (Ski-in en Ski-out). Dé Wildschönau is een prachtig natuurgebied en het oudste skigebied van Tirol, middenin de Kitzbüheler Alpen. Niederau is de hoofdplaats van dit zonnige en idyllische dal. Onder het label van Romex Escape wordt met dit unieke project afgeweken van het alom bekende Romex concept. Het appartementencomplex is zeer kleinschalig (slechts 5 woningen) en beschikt over een nieuw modern horeca concept ‘het beste en lekkerste uit Holland! In het in-house trendy GLENNIE’S RESTO kunt u een heerlijk ontbijt, lunch of diner nuttigen en in GLENNIE’S CÁFE kunt u na het skiën heerlijk loungen en nagenieten van uw sportieve inspanningen in een ‘gemütliche’ ambiance.

In Kristall Plaza komen 4 Appartementen, variërend van ca. 50 tot 130 m2 (geschikt voor 2 tot 8 personen). Op de bovenste verdieping wordt een superluxe, riant Penthouse gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 140 m2, dat ruimte biedt voor maar liefst 10 personen. Alle woningen hebben een schitterend wijds uitzicht op de pistes en rondom gelegen bergen. De ligging is op het zuiden. De façade van het gebouw zal een moderne uitstraling hebben gecombineerd met warme Oostenrijkse accenten. Het complex is verder voorzien van een kleine wellness met sauna, fitnessruimte, speelruimte voor de kinderen, skidepot, lift en overdekte parkeerplaatsen. Alle woningen worden volledig turn-key opgeleverd en zijn o.a. voorzien van een luxe design keuken, veelal meerdere luxe badkamers, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, meerdere Smart-TV’s, WIFI, I-pod dockingstation, intercom, etc. Veelal bestaat de mogelijkheid een open haard en/of sauna te laten plaatsen (optie). Elk appartement heeft een (ruim) terras of balkon om van de prachtige uitzichten en de zon te genieten. Ook beschikt elke eigenaar over een privé berging en één of meerdere parkeerplaatsen.

Niederau – Wildschönau is sinds 2012 verbonden met het Alpbachtal, resulterend in het skigebied ‘SKI JUWEL’ met ca. 150 kilometer aan skipistes. Inmiddels behoort de WILDSCHÖNAU tot de TOP TIEN BESTE SKIGEBIEDEN VAN TIROL!