Moordrecht - Weidezicht

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wonen in Weidezicht. Direct aan de weides en aan de rand van de schitterende nieuwbouwwijk De Brinkhorst komt Weidezicht. Fase 1 is een appartementencomplex met 30 appartementen. De volgende fase bestaat uit 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal met een adembenemend mooi uitzicht over de weides van Moordrecht. Hier zie je vanuit je woonkamer groen tot zover het oog reikt. En niet onbelangrijk: dit zijn de laatste woningen van De Brinkhorst. Jouw nieuwbouwwoning staat straks in een wijk die helemaal af is.

De verkoop van de appartementen is gestart! Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. 

Een slimme investering

Kies je voor een appartement, een 2 onder 1 kapwoning of is een vrijstaande woning jouw favoriet? Welke voorkeur je ook hebt, kiezen voor nieuwbouw is een slimme investering. Nieuwbouwwoningen zijn onderhoudsarm, duurzaam en met nieuwbouw ben je voorbereid op een gasloze toekomst. En ook niet geheel onbelangrijk; doordat nieuwbouw zo energiezuinig is ga je dat terugzien op je energierekening.

Bereikbaarheid Weidezicht

Weidezicht ligt aan de rand van nieuwbouwwijk De Brinkhorst. Omdat dit de laatste woningen zijn van De Brinkhorst, worden de woningen opgeleverd in een wijk die verder helemaal af is.

Zo kom je thuis

De Brinkhorst wordt een 30-km-gebied. Daarbij ontmoedigt de structuur hard rijden. Prettig veilig. Je auto parkeer je in het parkeerhof op privéterrein bij het appartementencomplex. Niets staat hier een groen en vrij uitzicht in de weg.

Kijk voor meer informatie over het project Weidezicht op de website: https://www.debrinkhorst.nl/weidezicht