Dinteloord - Spiegelvloot

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het dorp Dinteloord is gelegen midden in de driehoek Rotterdam - Breda - Antwerpen, welke steden binnen 35 autominuten zijn te bereiken. Zowel Rotterdam en Breda als Steenbergen en Bergen op Zoom hebben vanuit Dinteloord een rechtstreekse busverbinding.

Naast een uitgebreide middenstand heeft het dorp 3 basisscholen en een actief verenigingsleven met diverse sportaccommodaties en een prachtige jachthaven.
Op fietsafstand van Dinteloord bereikt u prachtige natuurgebieden, zoals de Dintelse Gorzen en het vestigingstadje Willemstad met haar historische Forten.

28 Kwaliteitswoningen

Spiegelvloot is de groepsbenaming van de woningtypes in het nieuwbouwproject op de voormalige voetbalvelden te Dinteloord. De grote diversiteit wordt geboden door 3 woningtypes, die ieder weer in de afmetingen L / XL / XXL onderverdeeld zijn. Te samen zorgt dit voor een grote diversiteit.

Het nieuwbouwproject kent 28 eengezinswoningen, nabij het centrum van Dinteloord. Het pittoreske centrum van Dinteloord is een ideale locatie om van de dorpse geneugten te genieten, of om te kiezen voor de aanwezige watersportfaciliteiten en de natuur.

Spiegelvloot is ruim opgezet met gunstig op de zon gelegen tuinen en in het midden een speelveldje. Het gebied kent 4 toegangswegen en is prima toegankelijk via het centrum van Dinteloord. Het plan is opgezet voor een brede doelgroep en voorziet in veel optionele mogelijkheden, zoals een verlengde woonkamer, garage en wonen op de begane grond bij de hoekwoningen. De materialen die toegepast worden zijn hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk.