Hellevoetsluis - Genestetlaan

Terug naar overzicht

Negen luxe patiobungalows aan de Genestetlaan

Van Wijnen presenteert een charmant project aan de P.A. de Genestetlaan: negen luxe patiobungalows – ontworpen door architect Ron van Leeuwen. De gelijkvloerse opzet maakt deze bungalows aantrekkelijk voor alle leeftijden. U woont in een parkachtige omgeving met op een steenworp afstand het historische centrum van Hellevoetsluis. Of u nu een nieuwkomer op de woningmarkt bent of juist een kroon wilt zetten op uw wooncarrière: in de Genestetlaan geniet u het hele jaar door van een vakantiegevoel.

De groene omgeving van de Genestetlaan vormde een belangrijke inspiratiebron voor de architect. Het resultaat is een ontwerp dat niet alleen bol staat van comfort en luxe, maar waarin de patiobungalows heel natuurlijk opgaan in het groen. Zo kunt u heerlijk gelijkvloers wonen – voorzien van alle gemakken.

Ruime percelen

In totaal komen er aan de Genestetlaan negen patiobungalows. De ruime opzet van de percelen (tot 300 m2) en van de woningen (circa 120 m2) zorgt dat u maximaal kunt genieten van uw vrijheid. Schuif de deuren open en betrek de zonnige patio bij uw woning. Want elke woning beschikt over een zongerichte patio waar u in alle rust kunt genieten van een momentje voor uzelf. Vanzelfsprekend parkeert u de auto voortaan op uw eigen terrein.

Twee woningtypen

Het plan Genestetlaan bestaat uit twee woningtypen: type Sonnet en type Ballade. In beide woningtypen is de begane grond nagenoeg gelijk. Het verschil tussen beide zit hem in de richting en de vorm van het dak.

Type Sonnet is een vrijstaande patiobungalow met een zogenaamde 'dwarskap'. Een statige combinatie die goed past bij deze woning.

Type Ballade is een geschakelde patiobungalow met een 'langskap'. In combinatie met de dakkapel krijgt type Ballade daardoor een zeer karakteristieke uitstraling.