Lage Zwaluwe - Willibrordushof

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Op de oude locatie van de Willibrordusschool, aan de Pastoor van Hooijdonklaan in Lage Zwaluwe wordt een nieuwe woonbuurt gerealiseerd. Een divers project met 10 rug-aan-rug woningen, 8 beneden- bovenwoningen en patiowoningen.

Rug-aan-rug woningen WILD

De comfortabele rug-aan-rug woningen WILD hebben een volledig woonprogramma. Aan de voorkant bevindt zich een terras en op de eerste verdieping beschikt dit woningtype over twee slaapkamers. Verkoopprijzen vanaf € 265.000,- V.O.N.

Beneden- en bovenwoningen FLORUS

Ook zijn er compacte beneden- en bovenwoningen genaamd FLORUS. De vier benedenwoningen beschikken over twee buitenruimtes en zijn volledig gelijkvloers. De vier bovenwoningen zijn te bereiken via een eigen trappenhuis met berging en hebben een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer op één woonlaag. De bovenwoningen beschikken over een fijn balkon. Verkoopprijzen vanaf € 225.000,- V.O.N.

Patiowoningen

De patiowoningen gaan op een later moment in de verkoop.

Faciliteiten

Alle woningen zijn energiezuinig, gasloos en met eigen zonnepanelen. Er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij. De woningen hebben een goede bereikbaarheid, ook vanuit Breda en Dordrecht. Een supermarkt, sporthal, fysio en voetbalvereniging liggen binnen handbereik.

Meer informatie over project Willibrordushof in Lage Zwaluwe