Nieuw-Vossemeer - Parc Vosselande

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Genieten in een landelijke setting!

Het nieuwe 'Parc Vosselande' ligt in het zuiden van het dorp Nieuw-Vossemeer (circa 2400 inwoners), in de streek Baronie en Markiezaat en de gemeente Steenbergen in West-Brabant, op een steenworp afstand van het Schelde-Rijnkanaal. Het nieuwe park is vrij gesitueerd in de landelijke omgeving, grenzend aan het natuurgebied met de schitterende Rietkreek. Een prachtige ambiance waar de Hollandse natuur nog de boventoon voert.

Door tuin- en landschapsarchitect Lindeloof is er een aantrekkelijk parkontwerp gemaakt. Met een apart parkeerterrein bij de entree. Een speelse kavelindeling met riante kavels (eigen grond) aan een slingerend toegangspad, inclusief een klein wandelpark met voedselbos aan de rand van het park. Uiteraard veel groen, waaronder een fraaie omzoming met bomen van het park en parkeerterrein plus een veilig speelterrein voor kinderen. Speelplezier ten top. Al met al sluit 'Parc Vosselande' perfect aan bij het landschappelijke karakter van deze streek.

Recreatiewoningen

De recreatiewoningen hebben alle een breed zadeldak. Elke woning heeft een uitbouw aan de zijgevel, ideaal als berging voor fietsen en opslag van de tuinspullen. Alle ramen hebben witte kozijnen en roeden, een subtiel historisch accent. Op het dak liggen antracietgrijze dakpan-profielplaten. Smaakvol gecombineerd met de verschillende kleuren van de geveldelen. Goed voor een robuust en stoer uiterlijk. Gecombineerd met een riante tuin, inclusief eigen oprit voor de auto naast de recreatiewoning. De 36 recreatiewoningen hebben alle dezelfde vorm en indeling, maar zijn in drie stijlen uitgevoerd. Waarbij ook de mogelijkheid bestaat om van twee 2-onder-1-kapwoningen één woning te maken.

De woning zal uitgevoerd worden met een hoogwaardige Tieleman keuken, tevens is de badkamer inclusief. Daarnaast bieden we verschillende inrichtingspakketten aan van Visser Meubelen uit Sommelsdijk voor een luxe inrichting van uw recreatiewoning (vraag ons naar de mogelijkheden).

De 36 recreatiewoningen in 'Parc Vosselande' zijn niet alleen een perfecte ambiance om heerlijk vakantie te vieren, ze vormen ook een verstandige investering. Het zijn energie neutrale woningen, inclusief zonnepalen en een zogenaamd grijswater-systeem voor de opvang en hergebruik van hemelwater via z.g. PET-panelen. Waardevast, duurzaam én een geweldig vakantieadres.

Lees alles over de recreatiewoningen in project Parc Vosselande