Stad a/h Haringvliet - Havenstadt fase 4

Terug naar overzicht
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Project Havenstadt fase 4

Een prachtige eengezinswoning voor € 375.000 vrij op naam? of liever een hoekwoning met (optioneel) een garage? € 395.000 of gaat u voor een luxe tweekapper met garage van € 495.000 vrij op naam. Alle woningen hebben een A++ label, zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. Met andere woorden met deze woning bent u op de toekomst voorbereid.

Het zijn stuk voor stuk gedetailleerde woningen in jaren dertig stijl met tal van uiterlijke verfraaiingen. Havenstadt kent geen concurrenten.

Omgeving

Het project ligt in het dorp Stad aan het Haringvliet, onder de rook van Middelharnis. Binnen 5 autominuten zijn de middelbare scholen, de winkels, de horeca en centrumvoorzieningen van Goeree-Overflakkee bereikbaar. Basisonderwijs en openbaar vervoer is op loopafstand. De woningen liggen allen geheel kindvriendelijk en er is maar één toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer. Dit geeft een veilig gevoel, voor u en uw kind! Voetgangers en fietsers bereiken via een verbindingsbrug de scholen, het strandje en de jachthaven. Voor forenzen is dit een uitgelezen kans om een woning te kopen op een acceptabele reisafstand van de stad. Ervaar de rust en het prettige leefklimaat van het platteland met een directe aansluiting naar de stad. Stads wonen met een dorps karakter!

Ruimte om te genieten van het leven

Goeree-Overflakkee is écht bijzonder. Dat zie en voel je als je op dit Zuid-Hollandse eiland bent. Ruimte en kwaliteit van leven. Daar staat Goeree-Overflakkee voor! Je kunt er heerlijk wonen, in een natuurlijke en mooie omgeving op slechts een half uurtje van Rotterdam en Breda. Er is genoeg te doen en te beleven, dus in het weekend trek je er gemakkelijk op uit.

Mooie combinatie

Flakkee combineert gemoedelijke dorpskernen met prachtige natuur. Niet alleen langs de kust, maar rondom het eiland strijken zeldzame vogels neer en vind je bijzondere dieren. Zo duikt er wel eens een dolfijn op bij het Noordzeestrand en overwinteren er flamingo’s op Battenoord. In het voorjaar ligt het eiland er kleurrijk bij door alle bollenvelden. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. En er zijn talloze andere sport- en recreatiemogelijkheden. Wat dacht u van alle sportkansen op het water?

Alles binnen handbereik

Op Goeree-Overflakkee is een goed regionaal ziekenhuis gevestigd. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat op nummer 7 van de top 100 ziekenhuizen die door het AD is gepubliceerd (nov 2016). Het eiland staat bekend om het kwalitatief goede onderwijs; in elk dorp zijn één of meerdere basisscholen te vinden, de scholen voor het voortgezet onderwijs staan in de top 10 van Nederland. In elk dorp staan speelvoorzieningen voor de kleinere kids. Verschillende dorpen hebben grotere of kleinere winkelgebieden, restaurants, hippe lunchrooms en cafés. Kortom: je hebt alle voorzieningen binnen handbereik.

Ruimte om kind te zijn

Buiten valt altijd iets te beleven. Niets is lekkerder voor een kind om gewoon buiten bezig te zijn. Stap naar buiten en ga op avontuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, op je fiets door de polder crossen. Of knutsel met takken, schors en gras een kleine zeilboot. Een stokje met vogelveer als mast en varen maar!

Lees alles over projecte Havenstadt