Tieleman

Miele 7000 serie; koken op hoog niveau

  

De nieuwe innovaties van de Miele 7000 serie maken het koken zo intuïtief en makkelijk, dat je alleen nog maar wat creativiteit toe hoeft te voegen om gerechten te maken die je eerder niet op tafel zou kunnen zetten. Koken wordt verheven tot kunst en iedereen kan koken als een echte sterrenchef. De generatie 7000 geeft je ongekende vrijheid en is gemakkelijk in bediening. Als alles in beweging is, komt echte creativiteit naar boven, zoals Miele het mooi verwoord. Deze Miele 7000 serie bestaat uit een inductiekookplaat, oven, combi-stoomoven en een Dialog oven. Design en innovatie

De volledige lijn uit de Miele 7000 serie geven een nieuwe dimensie aan het koken. De keukenapparatuur begeleidt je bijna letterlijk door alle processen van het koken. Ieder aparaat uit de serie heeft gave snufjes die Miele heeft toegevoegd om altijd een sterrenmaaltijd op tafel te kunnen zetten. 

De inductiekookplaat  is voorzien van intelligente panherkenning. Hiermee geeft de kookplaat je ongekende vrijheid. Koken is mogelijk op ieder stukje kookplaat. Dit is mogelijk door de FullSurface-inductie. De kookplaat voelt dat de pan verschuift en neemt de ingestelde warmte per pan mee naar de plaats waar je de pan naartoe verschuift. 

Een mooi design vol met innovatieve technieken, de oven  uit de Miele 7000 serie bereidt gerechten altijd perfect gaar. Door de ingebouwde camera en draadloze bartometer bereidt je gerechten op een unieke manier tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt en kun je je gerecht continu in de gaten houden met je smartphone. Met de TasteControl-technologie zul je nooit meer te gaar eten hebben! Na een tijdsgestuurde berreidingstijd koelt de ovenruimte meteen af voor een perfecte bereiding van elke maaltijd. Ook beschikt de oven over de pyrolytische reiniging waarmee de ovenruimte verhit wordt op de hoogste stand en restanten verbrand worden tot as en gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Snel iets klaarmaken? Ook dat kan met de nieuwste oven van de 7000 generatie. De oven kan in een handomdraai van stilstand naar het hoogste vermogen. 

Oven en krachtige stoom-oven in één, dat is de combi-stoomoven. Alle functies van de oven worden hier gecombineerd met de krachtige stoomoven. Stomen, grillen, bakken en meer, alles is mogelijk met de combi-stoomoven. Met de DualSteam-technologie geef je je gerecht meer voedingsstoffen, vitamines en aroma. Snel, eenvoudig en heerlijk zijn de drie woorden die passen bij de combi-stoven. Met de verschillende voorgeprogrammeerde  kookprogramma's kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden. 

Wereldprimeur in de keuken

Als laatste presenteert Miele de Dialog oven. Hiermee heeft Miele een absolute wereldprimeur en verandert het de manier van koken op een revolutionaire wijze met de innovatieve M Chef-technologie. Met de M Chef-technologie worden kookinnovaties mogelijk: een eenvoudige bereidingswijze met een forse tijdsbesparing leidt tot een voortreffelijk eindresultaat. Maak compleet nieuwe gerechten die alleen mogelijk zijn dankzij de revolutionaire kookmethode van de Miele Dialog oven.

Een vis in een blok ijs of een kalfsfilet in bijenwas garen, zonder het ijs of de bijenwas te smelten. Garen zonder bruin te bakken. Verschillende ingrediënten in één gang bereiden. Veeleisende gerechten perfect serveren. En dit alles steeds op het hoogste niveau. En dit alles met de nieuwe Miele Dialog oven. Terwijl conventionele warmte langzaam vanaf de buitenkant tot de binnenkant van het voedsel doordringt, gaart de Dialog oven het voedsel in zijn geheel. Het resultaat: een gelijkmatig gegaard en sappig stuk vlees, vis is verrukkelijk dankzij een fijne structuur en brood maakt indruk door een perfecte korst. Kijk voor meer informatie over de Miele Dialog oven op de website.

 

Ontdek echte perfectie met Miele! De precieze prestaties en exclusieve innovatie geven een nieuwe dimensie aan het koken. Meer informatie over deze nieuwe Miele 7000 serie? Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.