Keukens in Virtual Reality

Keukens in Virtual Reality

Virtual Reality in de keuken: uw toekomstige keuken komt tot leven als u er zelf instaat. Onze VR-bril biedt een unieke beleving van uw nieuwe keuken! Een keuken is nu eenmaal een belangrijke aankoop en u wilt er vooraf 100% zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Virtual Reality neemt alle twijfels weg: u ervaart uw keuken al alsof deze écht geplaatst is.

Wat is Virtual Reality?

Met behulp van Virtual Reality wordt het mogelijk om met computers een levensechte, interactieve ervaring na te bootsen. Vervolgens kunt u in deze virtuele wereld stappen door een VR-bril (een speciale headset) op te zetten. De bekendste VR-bril is de Oculus Rift, maar tegenwoordig is het zelfs mogelijk om Virtual Reality te beleven door uw smartphone in een kartonnen houder te plaatsen. In sommige gevallen is de ervaring bijna niet van echt te onderscheiden. Deze virtuele realiteit is heel interessant voor bijvoorbeeld de gamewereld, maar bij Tieleman Keukens zagen we hier natuurlijk ook kansen in! Daarom maken wij al sinds 2016 gebruik van VR-brillen om onze klanten de optimale beleving van hun nieuwe keuken te kunnen geven.

Vraag het keukenmagazine aan

Beleef uw nieuwe keuken in de virtuele wereld

Met behulp van computers schetsen we een omgeving in de virtuele wereld - in dit geval uw gloednieuwe keuken. Door een VR-bril op te zetten in onze showroom stapt u letterlijk uw nieuwe keuken binnen. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete keukenontwerp levensecht aan u wordt getoond, zodat u precies weet hoe uw keuken eruit gaat zien.

Kiest u voor een nieuwe indeling in de keuken, zoals een kookeiland? Of gaat u van een hele lichte keuken naar een donker ontwerp? In zulke situaties is het ideaal om deze keuze vooraf te kunnen beleven. Dit neemt een stukje onzekerheid weg en zorgt ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Combineer VR met de LivingWall

Bij Tieleman Keukens zijn we gek op de nieuwste technologieën en keukentrends. Zo weten wij ons te onderscheiden in de keukenbranche. Naast Virtual Reality kunt u met behulp van onze LivingWall het ontwerp alvast op een levensgroot scherm van ruim 3,5 bij 2,5 meter bekijken. Zo ziet u uw keukenplannen werkelijkheid worden en krijgt u een realistisch beeld van uw woonwens. Eventuele aanpassingen - zoals de kleur, het front, de greep of indeling - kunnen wij ter plekke voor u doorvoeren. Dit biedt een nóg beter beeld dan enkel een 3D-tekening.


Benieuwd hoe een keuken er precies uitziet in Virtual Reality? Bekijk hier een voorbeeld van een 360º Panorama aanzicht van een keuken. Uiteraard is het nog véél indrukwekkender wanneer u daadwerkelijk uw ontwerp met een VR-bril bekijkt. 

Voorbeeldkeuken in virtual reality

Uw keuken in Virtual Reality bij Tieleman Keukens

Bent u benieuwd naar de virtuele ervaring van uw gekozen keukenontwerp? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom. We nemen de tijd om u mee te nemen in de inspirerende wereld van Virtual Reality.

Maak een afspraak