Kunststof achterwand keuken

Kunststof achterwand keuken

Bij Tieleman Keukens zijn keukenwanden beschikbaar in meerdere soorten en maten. Een achterwand bij een fornuis of kookplaat is erg belangrijk omdat het veel sfeer en persoonlijkheid geeft aan uw keuken. Naast de vele opties kunt u bij Tieleman Keukens ook kiezen voor een achterwand van kunststof!

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

De voordelen van een kunststof achterwand keuken!

Een kunststof achterwand keuken biedt veel voordelen voor uw keuken. Zo beschikt een kunststof achterwand over een stijlvolle uitstraling en is het gemakkelijk om schoon te houden. Door het geringe gewicht van de kunststof achterwand kunt u deze zelf monteren en is er geen professional nodig. Een kunststof achterwand kan zelfs over vlakke tegels geplaatst worden. Hierdoor kunt u uw vorige achterwand behouden en hoeft deze niet verwijderd te worden.

Tips voor uw achterwand!

Door de vele jaren ervaring op het gebied van achterwanden geven we u verschillende tips waar u rekening mee kan houden bij de aanschaf van een kunststof achterwand keuken. Zo is een keuken met een kunststof achterwand niet heel goed bestendig tegen hitte. Het is hierbij een aanrader om deze niet direct achter uw kookplaat te plaatsen. Een andere tip is om een kunststof achterwand te selecteren met een donkerdere kleur, hierdoor vallen spetter minder op en zijn ze niet goed zichtbaar. Als uw keuken weliswaar lichter van kleur is, kunt u wel gebruik maken een lichtere kunststof achterwand in uw keuken.

Meer informatie over een kunststof achterwand in uw keuken?

Wilt u meer weten over een kunststof achterwand in uw keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder.

Neem contact op