Tieleman

Korting op keukens?

  
30% korting op alle keukenapparatuur, 40% korting op alle keukenkasten of gratis montage. Keukenzaken strooien regelmatig met dergelijke kortingsacties. Maar... het is een sigaar uit eigen doos. Heeft afdingen op een keuken dan nog wel zin?

Bij de gemiddelde keukenzaak werkt het als volgt. U kiest een mooie keuken uit, de keukenadviseur maakt een gedetailleerde tekening en hij komt uiteindelijk met een prijskaartje. Vervolgens haalt hij de korting van een lopende actie van de prijs af, waardoor u een paar duizend euro goedkoper uit bent. Tekent u niet direct? Dan probeert de keukenadviseur u alsnog over te halen door er nog wat geld af te halen. Klinkt dit herkenbaar?

Onvoorziene kosten

De hierboven beschreven keukencowboy houdt er rekening mee dat klanten altijd korting krijgen en daarnaast met een extra korting naar huis gaan. De standaardprijs is hierdoor altijd te hoog. Kortom, een keukencowboy maakt altijd winst, ook al heeft u het idee dat u een mooie deal heeft gescoord. Uiteindelijk zal de montage van de keuken worden uitgevoerd door het goedkoopste aanneembedrijf. Het resultaat is dat uw keuken niet zo strak geplaatst wordt. Na een maand merkt u dat een keukendeurtje scheef hangt. Maar de keukencowboy heeft al aan u verdiend, en neemt de telefoon niet meer op...

Het kan ook anders...

Hoe anders is het bij Tieleman Keukens! Op onze offertes staat altijd een eerlijke prijs. Hier kan niet over onderhandeld worden. Wij nemen u als klant serieus en daarom is afdingen op een keuken niet nodig. Een keuken kopen moet een feest zijn, zonder onderhandelingsperikelen en schimmige afspraakjes. De keuken wordt perfect gemonteerd door onze eigen monteurs en we beloven dat we u bij de hand nemen tijdens het traject van offerte tot realisatie.

Wilt u nog korting op keukens?

Door onze transparante manier van handelen - uniek in de keukenbranche (!) - waarderen onze klanten ons met een 9,0 op Opiness.nl. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste pijlers. Niet voor niets geven wij levenslange garantie op al onze keukens. Wij zijn drie keer gekozen als Beste Keukenspecialist van Nederland en hebben al meerdere malen een warme douche gekregen van Radar.

Ook een keuken kopen voor een eerlijke prijs? Vraag onze brochure aan of kom langs bij de mooiste keukenshowroom van Nederland.´╗┐´╗┐