Koper in de keuken

Koper in de keuken

Lange tijd stond koper bekend als ouderwets en uit de mode, maar dat is nu voorgoed verleden tijd. Koper is weer helemaal terug en hoe!? Op dit moment is koper in het interieur juist populairder dan ooit. Variërend van glanzend tot mat en van donker tot licht: er zijn vele varianten verkrijgbaar. Dit houdt voor u in dat u eindeloos kunt variëren met koper in de keuken. Van koperen pannen tot koperen lampen en van koperen kranen tot koperen accessoires. Wij zetten onderstaand een aantal inspirerende voorbeelden van koper in de keuken voor u op een rij!

Koperen lampen in de keuken

Koper in de keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Koperen verlichting is opvallend en onweerstaanbaar. Niet zonder reden kiezen steeds meer mensen voor accessoires van dit materiaal in huis. De warme, roodbruine kleur van het koper en het glanzende oppervlak vallen bij vrijwel iedereen in de smaak. Tegen een gitzwarte achtergrond steken de koperen lampen bovendien extra opvallend af.

Let ook op de leuke, koperen details: zie de pannenset rechtsboven op de kast en het koperen pannetje linksonder in de kast. In de keuken kunnen koperen accessoires op een breder niveau worden doorgevoerd, voor het versterken van het stoere effect, zonder direct heel storend te worden. U heeft bovendien veel mogelijkheden voor variatie, want u kunt eenvoudig de koperen accessoires verwisselen. 

Koperen kookgerei in de keuken

Naast verlichting van koper kunt u ook kiezen voor koperen kookgerei. Het aanbod hiervan breidt zich in rap tempo uit in de vele (online) woonwinkels die er zijn. Dit maakt kiezen voor koper in de keuken een stuk eenvoudiger, want de keuze is immers groter.  Een pannenset van koper mag zeker niet ontbreken in uw keuken. Er zijn daarnaast nog talloze andere koperen keukenaccessoires te koop, zoals koperen waterkokers en koperen bestek.

Een kraan van koper in de keuken

Zoekt u nog naar een echte eyecatcher in uw keuken, wat dacht u dan van een koperen kraan? Ontzettend stijlvol en hartstikke opvallend. Met kranen van koper is bovendien voldoende te variëren, want ook hier geldt dat er talloze verschillende kranen beschikbaar zijn. Kies voor een eenvoudiger exemplaar of juist een heel gedetailleerde uitvoering. Ga voor opvallend glanzend of juist voor mat: alles is mogelijk met een kraan van koper. De koperen kraan in de keuken kan ook gecombineerd worden met een koperen wasbak. Waarbij het uiteraard ook mogelijk is een niet-koperen kraan te nemen met een wasbak van koper.

Een koperen spoelbak

Een koperen kraan zoals hierboven is een eyecatcher in de keuken, maar wat dacht u van een koperen kraan met koperen spoelbak? Want zeg nu zelf, een koperen spoelbak met kraan is toch de kroon op de keuken? Het heeft een mooie uitstraling en het maakt je keuken uniek. Kies voor een enkele spoelbak of voor een dubbele spoelbak. 

Benieuwd hoe een koperen kraan met spoelbak in uw toekomstige keuken eruit ziet? Eén van onze keukenadviseurs informeert u graag uitgebreid tijdens een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we natuurlijk ook de rest van uw keukenwensen bespreken. U kunt direct een afspraak maken zodat we de mogelijkheden van een koperen keuken op een rijtje kunnen zetten. 

Koperen wasbak met kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek