Koelkasten

Koelkasten

Was een koelkast vroeger vooral een saai apparaat dat uitsluitend functioneel moest zijn, mag een koelkast vandaag de dag gewoon lekker opvallen. Er zijn tal van koelkasten die een lust voor het oog zijn. En wat helemaal mooi is: dankzij de enorme technologische ontwikkelingen die er de afgelopen jaren zijn geweest, zijn koelkasten ontzettend energiezuinig. Dat scheelt weer in de portemonnee!

De koelvriescombinatie

U heeft een koelkast en een vriezer nodig: onmisbare keukenapparatuur. Deze kunt u los van elkaar kopen, maar een koelvriescombinatie is eveneens een prima keuze. U kunt dan in het vriesgedeelte brood, vlees en ijs bevroren bewaren. In het koelkastgedeelte zet u producten als melk, eieren, beleg et cetera. Koelvriescombinaties zijn in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar, bijvoorbeeld met drie of vier lades, in het wit of in het zwart en in diverse andere opties. 

Koelkast Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De side-by-side koelkast

Voor wie meer ruimte nodig heeft, is een side-by-side koelkast de ideale keuze. Deze koelkasten, die ook wel Amerikaanse koelkasten worden genoemd, bieden aanzienlijk meer ruimte dan normale koelkasten. Deze koelkasten hebben namelijk twee deuren en in veel gevallen beschikken ze ook over een water- en/of ijsdispenser aan de buitenkant. Wat een luxe! Kiest u voor een side-by-side koelkast, dan is het wel belangrijk dat u vrij veel ruimte in uw keuken overhebt.

Side-by-side koelkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Smeg koelkasten

Veel mensen kennen de koelkasten van Smeg en dat is niet zonder reden. Dit merk heeft prachtige koelkasten die absoluut de aandacht trekken in uw keuken. Er zijn tal van kleuren beschikbaar, dus of u nu een knalrode, een felroze of een opvallend oranje koelkast wilt: bij Smeg vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Dit merk heeft zelfs koelkasten met prints, hoe uniek is dat?

Smeg koelkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Pelgrim koelkasten

Bij Tieleman Keukens vinden we de Pelgrim koelkasten behoren tot de mooiste koelkasten die er zijn. Dit merk biedt zowel inbouwkoelkasten aan als vrijstaande koelkasten. Ook hiervoor geldt dat verschillende variaties in kleur verkrijgbaar zijn. Verras uzelf dus met een rode, zwarte of beige koelkast van dit prachtmerk.

Retro koelkast Pelgrim
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek