Keukenuitbreiding

Keukenuitbreiding

Denkt u aan keukenuitbreiding? Vraag advies aan Tieleman Keukens. Wij kijken samen naar de mogelijkheden voor het uitbreiden van uw keuken. Wij hebben veel ervaring met het uitbreiden van keukens en daarom adviseren we u graag en denken we graag met u mee.

Neem contact op voor advies

Ruimte om uw keuken uit te breiden

Als u denkt aan keukenuitbreiding, bedenk dan eerst of u ruimte over heeft om uw keuken uit te breiden. Heeft u de ruimte? Dan is het natuurlijk geweldig om uw keuken uit te breiden om zo uw keuken nog mooier en comfortabeler te maken.

Het uitbreiden van uw keuken

Heeft u een verbouwing achter de rug en meer ruimte over voor de keuken? Of kiest u ervoor om het keukenblok verder uit te breiden? Besluit dan om één of meerdere losse modules toe te voegen, die aansluiten bij de stijl van uw huidige keuken. Veel keukenmerken blijven bepaalde materialen in productie houden. Hierdoor is het mogelijk om na een aantal jaar een module aan te schaffen van hetzelfde materiaal.

Ook kan uw keuken uitgebreid worden met een vaatwasser of extra oven. Onze keukenexperts geven u graag advies op het gebied van keukenuitbreiding.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Wanneer wel of niet uw keuken uitbreiden?

Het blijft een lastige vraag: moet ik mijn keuken wel of niet uitbreiden? Als u ruimte heeft, kan u er voor kiezen om uw keuken uit te breiden. Hierdoor creëert u meer kastruimte. Het nadeel van een keukenuitbreiding is dat uw keuken qua uitstraling niet verandert. Misschien bent u toe aan iets nieuws? In dat geval raden wij aan om een keukenuitbreiding te combineren met een renovatie, of om een hele nieuwe keuken te kiezen. Bij Tieleman Keukens bekijken we de voor- en nadelen van een keukenuitbreiding, een keukenrenovatie en het plaatsen van een nieuwe keuken.

Advies nodig?

Persoonlijk contact en een hoog serviceniveau staat nog steeds in de basis van het succes van Tieleman. Wilt u advies over uw keukenuitbreiding? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via onze afsprakenplanner. Wij adviseren u graag. 

Maak een afspraak

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek