Keller Cottage Life

Terug naar overzicht

Specificaties

Kleur
Beits donkergrijs eiken, linnen-look
Maak een afspraak

Opties

Verdiept spoelgedeelte
Ingebouwde kasten
Legplank in dezelfde kleur als de fronten

Landelijke Keller keuken, model Cottage Life. Een eilandkeuken met verdiept spoelgedeelte. In de keuken is gebruikgemaakt van natuurlijke materialen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Keller Cottage Life
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Keller Cottage Life
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Keller Cottage Life

Natural living

Een lichte keuken waar natuurlijke materialen gebruikt zijn. Deze materialen zien we terug in de linnen-look fronten van het kookeiland en in de styling van deze landelijke keuken. Het werkblad is uitgevoerd in 8cm dik composiet voor een robuuste uitstraling.

De binnenkant van de kasten zijn uitgevoerd in de kleur 'mist'. En de legplanken boven het spoelgedeelte zijn in dezelfde kleur als de fronten, om zo een eenheid te creëren.

Zo kan het ook

In plaats van een massief houten front, kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een hout-look front in melamine. Het heeft dezelfde look, alleen een ander prijskaartje.

Meer weten?

Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om uw droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk alle keukenopstellingen van Keller die we hebben staan. Of loop alvast virtueel binnen in onze showroom. Kijk voor meer informatie over de landelijke keuken Cottage Life op de website van Keller.

U kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs om een keuken samen te stellen. Wilt u vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om onze keukenbrochure aan te vragen!

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer