Keukenapparaat uitgelicht: Siemens iQ500 inductiekookplaat met temperatuurgestuurd koken

Keukenapparaat uitgelicht: Siemens iQ500 inductiekookplaat met temperatuurgestuurd koken

Terug naar blogs

De nieuwe kookplaten van Siemens zijn intuïtief, intelligent en inspirerend. De iQ500 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging maakt van de keuken een intelligente keuken. Met de nieuwste inductietechnologie met een stille, ingebouwde ventilatie worden kookkunsten naar een hoger niveau getild. Ieder gerecht lukt perfect. Ontdek de precisie van connectiviteit en slimme functies zoals temperatuurgestuurd koken met de nieuwste iQ500 inductiekookplaat van Siemens. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Temperatuurgestuurd koken

De temperatuurgestuurd koken functie (fryingSensor Pro) is een interessante functie die vrij uniek is op de markt. Hiermee heb je nóg meer controle tijdens het koken. De kookplaat heeft 11 temperatuurniveaus variërend van 70 – 220 °C. De temperatuur kun je instellen via de touchSlider-bediening, zo heb je voor ieder gerecht altijd de perfecte temperatuur. Zodra het gerecht de juiste temperatuur bereikt heeft, geeft de sensor een seintje en blijft de temperatuur gelijk. Handig, want zo brandt er nooit iets aan.

Meer ruimte, meer mogelijkheden

De kookplaat met afzuiging is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 60, 70 en 80 cm breed. Zo is er voor iedere keukenopstelling een passende kookplaat. De 2-in-1 kookplaat met geïntegreerde afzuiging biedt ultieme prestaties en maximale vrijheid. Door het slanke model is er minder oppervlakte nodig en blijft er voldoende opslagruimte over onder het aanrecht. 

Een fijne optie is het combineren van twee kookzones tot één grote kookzone. Met een grote kookzone is het mogelijk om te koken met grote pannen zoals een braadslede en een teppanyaki- of grillplaat.

Wanneer je de iQ500 inductiekookplaat verbindt met de Home Connect app, profiteer je van extra functies waaronder recepten die je naar de kookplaat stuurt voor de beste instellingen, het personaliseren van de kookplaat en het opslaan van de meest gebruikte instellingen. Ook kun je in de app overal waar je bent de temperatuur van de kookplaat controleren. 

Maak kennis met de intelligente keuken

Meer weten over de Siemens iQ500 inductiekookplaat?

Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken met Siemens apparatuur. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op. 

De Siemens iQ500 ervaren? Ga eens langs in het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp is een showroom van 4.000 m2 met alle innovaties op het gebied van koken. In Inspiratiehuis 20|20 aan de A4 bij Hoofddorp vindt u een uitgebreide collectie keukenapparatuur van de merken Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau. En natuurlijk ook de Siemens iQ500 inductiekookplaat met temperatuurgestuurd koken functie. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek