Binnenkijker: Geplaatste Snaidero keuken in champagne kleur

Binnenkijker: Geplaatste Snaidero keuken in champagne kleur

Terug naar blogs

Italiaanse Snaidero keuken in champagne kleur. Een rustige subtiele kleur die elegantie uitstraalt. De ronde afwerkingen zijn kenmerkend voor het model Vision van Snaidero. De rechterdeur in de hoge kastenwand geeft toegang tot de bijkeuken. De luxe van de keuken is in elk detail terug te zien.

 Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Keuken in champagnekleur

Een keuken in champagne kleur laat het interieur sprankelen en geeft warmte. Het is een neutrale maar toch prikkelende kleur. Deze neutrale kleur past perfect bij verschillende stijlen.

Voor het aanrechtblad is gekozen voor een granieten blad van Arte in de kleur Star Galaxy. Een blad van graniet is puur natuur, hard en robuust. Door de structuurvariaties krijgt het granieten aanrechtblad een unieke uitstraling. Zwart is de basiskleur van het granieten blad. Door de aanwezigheid van een lichte korrel met af en toe een bruine korrel er doorheen, lijkt het blad op een sterrenhemel. 

De keuken is voorzien van apparatuur van Bosch en een inductiekookplaat met afzuiging van Bora. 

Bekijk alle specificaties van deze Snaidero keuken

Stel uw eigen droomkeuken samen

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen en wilt u geholpen worden door een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken  Kom langs in onze showroom

Moderne Snaidero keuken in champagne kleur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Moderne Snaidero keuken in champagne kleur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Moderne Snaidero keuken in champagne kleur met bijkeuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek