Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan NEFF in het Inspiratiehuis2020

Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan NEFF in het Inspiratiehuis2020

Terug naar blogs

Suze van Business Class (RTL7) bezocht recent het Inspiratiehuis2020 in Hoofddorp en ontdekte de nieuwste noviteiten van het keukenapparatuur merk NEFF. Het Inspiratiehuis2020 is voor een ieder die zich wil laten inspireren en informeren over keukenapparatuur merken Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF. 

NEFF Flex Design

In het Inspiratiehuis2020 vertelt Robert van Seumeren meer over de nieuwste lijn van NEFF. NEFF is misschien iets minder bekend, maar bestaat al sinds 1877 en heeft een behoorlijke historie. NEFF is ontworpen voor de echte kookliefhebbers.

De NEFF Flex Design is de nieuwste lijn die vorig jaar september gelanceerd is. Met de NEFF Flex Design apparaten kies je een afwerking in je favoriete kleur die past bij de keuken. Het zijn de details die het apparaat bijzonder maken. Met de verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor de oven, afzuigkap, kookplaat, koffievolautomaat en zelfs de Twist Pad Flex®-bedieningsknop kun je de apparaten personaliseren naar eigen smaak.

Ook de Slide & Hide innovatieve ovendeur is uniek aan het design van de oven. De ovendeur verdwijnt volledig met één enkele beweging. Handig wanneer je volle handen hebt en je hierdoor de ovenschaal gemakkelijk in de oven kan schuiven. 

De Twist Pad Flex is een magnetische knop die zorgt voor een precieze en eenvoudige bediening op de kookplaat, maar ook op de oven en koffievolautomaat. Plaats de Twist Pad op de oven en het touchscreen verandert in een menu waarmee je met een knop doorheen kunt gaan. 

Ontdek meer over NEFF Flex Design 

Tieleman Keukens NEFF Masterpartner

Sinds 1 oktober 2023 is Tieleman Keukens NEFF MasterPartner®. Als MasterPartner bieden we een aantal unieke voordelen aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur. In de showroom van Tieleman Keukens hebben we een brede collectie NEFF apparaten gepresenteerd staan. 

De adviseurs van Tieleman keukens doorlopen regelmatig trainingen om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van NEFF. Doordat we MasterPartner zijn, bieden we ook regelmatig exclusieve acties aan met NEFF keukenapparaten. 

NEFF verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het NEFF MasterPartner® programma. Wij zijn dan ook enorm trots op de erkenning als NEFF MasterPartner®.  We hebben een passie voor dit merk en zijn perfect thuis in de vele toepassingen van deze veelzijdige keukenapparaten.

Kom ook langs bij Tieleman Keukens 

Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom om de keukens in onze showroom te bekijken. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

NEFF Flex Design oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
NEFF Twist Pad kookplaat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
NEFF lijst oven verwisselbaar
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek