Keukenapparaat uitgelicht: ATAG Premium Green vaatwasser

Keukenapparaat uitgelicht: ATAG Premium Green vaatwasser

Terug naar blogs

Zoals ATAG zegt: onze beste vaatwasser ooit! De ATAG Premium Green vaatwasser is ontworpen om vele jaren schone vaat te hebben. Zuinig met je energie, water en wasmiddel, dat zijn de drie belangrijkste speerpunten van de ATAG Premium Green vaatwasser. De ATAG Premium Green vaatwassers zijn bekroond met de prestigieuze iF Design Award. Recent is er ook een A-label model toegevoegd aan de premium vaatwassers.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Beste vaatwasser ooit

De ATAG Premium Green vaatwasser heeft een luxe premium uitstraling. De belangrijkste onderdelen van de vaatwasser zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, die beter bestand zijn tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel.

De vaatwasser is met zijn 38dB opvallend stil, hierdoor hoor je nauwelijks wanneer de vaatwasser draait of klaar is. De StatusLight™ functie vertelt met kleuren wat de status van het wasprogramma is. 

Ook soms ruimtetekort in de vaatwasser? De ATAG Premium Green vaatwasser heeft een laadhoogte tot wel 58cm. Hierdoor is er voldoende ruimte voor de grootste en meest onhandige keukenvoorwerpen. 

Het AutoDose™ systeem regelt de hoeveelheid vaatwasgel die nodig is per wasbeurt. Eens in de maand moet de 3-in-1 vaatwasgel bijgevuld worden, de rest regelt de vaatwasser zelf. Wanneer de vaatwasser na aankoop geregistreerd wordt, ontvang je 3 flessen 3-in-1 vaatwasgel.

De ATAG Premium Green vaatwasser is een zeldzame topklasse!

Ontdek alles over de ATAG Premium Green vaatwasser 

Ervaar de ATAG Premium Green vaatwasser

Binnenkort een keuken kopen en wil je meer weten over een ATAG Premium Green vaatwasser? In het ATAG Experience Center in Duiven kun je deze vaatwasser ervaren. 

Ook bij Tieleman Keukens kunnen we alles vertellen over de mogelijkheden van de Premium Green vaatwasser. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze kosteloze brochure aan of kom langs in onze unieke keukenshowroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

ATAG Premium Green vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
ATAG Premium Green energiezuinige vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
ATAG Premium Green energiezuinige vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
ATAG Premium Green energiezuinige vaatwasser
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek