Keukeninspiratie: Hoe zuinig is een Quooker-kraan?

Keukeninspiratie: Hoe zuinig is een Quooker-kraan?

Terug naar blogs

Duurzaamheid, energiezuinig, besparen, we zijn er steeds meer mee bezig. Ook in de keuken willen we zoveel mogelijk duurzame apparaten. In één op de drie keukens wordt een Quooker-kraan geplaatst. Maar hoe zuinig is een Quooker-kraan nu eigenlijk?

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Voordelen Quooker-kraan

Bij een Quooker-kraan denk je aan een gemaksproduct. Een kraan die bedoeld is om het leven efficiënter en comfortabeler te maken. Maar een ander groot voordeel van een Quooker-kraan is de duurzame keus die je maakt. Het energieverbruik van een Quooker-kraan is heel laag. Dit komt doordat het reservoir zó goed geïsoleerd is, dat er slechts 10 watt nodig is om het water boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking, dit is nog minder dan een internet modem. 

Waterverbruik 

De hoeveelheid water die je tapt is precies de hoeveelheid die je nodig hebt, hierdoor bespaar je elke dag met een Quooker-kraan. Bij het gebruik van een waterkoker wordt eigenlijk altijd teveel water gebruikt. Of je vergeet het water in de waterkoker waardoor je het water weer opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!

Het COMBi-resesvoir is gewaardeerd met energielabel A. Met dit reservoir kun je kokend water en warm water tappen. Het voordeel hiervan is dat warm water direct uit de kraan komt. 

Bespaarcheck

Wil je ook weten hoeveel water en energie je kunt besparen? Doe gemakkelijk en snel de bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en hoeveel je kunt besparen met een Quooker-systeem.

Doe de bespaarcheck

Geïnteresseerd in een Quooker-kraan?

Geïnteresseerd in een nieuwe keuken met een Quooker-kraan of alleen een upgrade met een Quooker-kraan? Kom langs bij Tieleman Keukens en laat u informeren! In onze showroom hebben wij verschillende uitvoeringen van de Quooker-kraan staan. Maak een afspraak of bel naar 0187 - 602 555 voor meer informatie. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Quooker-kraan zuinig
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Quooker-kraan zuinig
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Quooker-kraan zuinig
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek