Keukenmerk uitgelicht: Mereno, exclusieve maatwerk keukens en interieur

Keukenmerk uitgelicht: Mereno, exclusieve maatwerk keukens en interieur

Terug naar blogs

Mereno keukens zijn exclusieve keukens die met 100% maatwerk en vakmanschap gemaakt zijn. Mereno is een Nederlandse fabrikant van kwaliteitskeukens. Een innovatief familiebedrijf waar Tieleman Keukens al vele jaren mee samenwerkt. Iedere keuken is uniek en wordt gemaakt met de beste materialen. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Kwaliteit en maatwerk

Mereno heeft een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen. Iedere keuken kan op maat en geheel naar wens gemaakt worden. Modern, tijdloos, landelijk, nostalgisch of klassiek, met een Mereno keuken heeft u altijd een unieke keuken. 

Bij Mereno is alles bespreekbaar, moet het hout doorleefd zijn of juist niet, moet er veel structuur in het hout zitten of moet het juist glad en strak zijn. Ook is het mogelijk om in de fabriek langs te gaan en uw materiaal- en kleurkeuze te maken. Zo kunt u het materiaal voelen, ruiken en beleven. 

Door de vele mogelijkheden en door het gebruik van hoogwaardige en moderne materialen en technieken kan Mereno exclusiviteit leveren. De exclusieve keukens van Mereno zijn indrukwekkend en een lust voor het oog.

Ook in de showroom van Tieleman Keukens staan verschillende Mereno keukens opgesteld in diverse stijlen. De ene keuken nog mooier dan de andere, maar allemaal met de beste materialen en tot in de kleinste details uitgewerkt. Kom langs in onze unieke keukenshowroom om de nieuwste Mereno keukens te bewonderen, zoals deze Mereno Milano/Chelsea/Welsh en deze Tieleman-Maison Sucre keuken: model City Chic (by Mereno).

Ontdek meer exclusieve Mereno keukens 

Stel uw eigen Mereno keuken samen

Bent u van plan binnenkort een nieuwe keuken te kopen? Bij Tieleman Keukens kunt u uw keuken geheel naar wens samenstellen samen met één van onze keukenadviseurs. Aan de hand van uw wensen ontwerpen we een Mereno keuken op zo'n manier dat deze aan al uw wensen voldoet. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek