Keukenapparaat uitgelicht: Limited edition Falcon Elise Luxe fornuis

Keukenapparaat uitgelicht: Limited edition Falcon Elise Luxe fornuis

Terug naar blogs

Een fornuis is allang niet meer het gasfornuis zoals we deze van vroeger kennen. Fornuizen zijn tegenwoordig niet alleen maar beschikbaar met gaspitten en 1 of 2 ovens, maar ook met inductie. Falcon is één van de grootste en meest bekende merken als het gaat om fornuizen. Momenteel heeft Falcon een limited edition fornuis: de Falcon Elise Luxe die beschikbaar is tot eind 2024. Een echt exclusief product wat je hiermee in huis haalt. 

Limited edition

Als je op zoek bent naar een fornuis die niet alleen uitblinkt in prestaties maar ook een prachtig middelpunt in de keuken vormt, dan is de Falcon Elise Luxe 110 Limited Edition een absolute must-have. 

Falcon is één van de grootste en bekendste merken op het gebied van fornuizen en is een voorloper met innovaties en trends. Het nieuwe limited edition model, de Falcon Elise Luxe is een mooi voorbeeld hiervan. De Falcon Elise is al jaren een populair model binnen het falcon segment.

Het elegante limited fornuis heeft een Noorse Lei kleur met prachtige nieuwe antiek messing afwerking en glinsterende chrome details. Het fornuis is voorzien van mooie sierlijke knoppen. Door de messing details sluit het perfect aan bij andere messing onderdelen in de keuken zoals bijvoorbeeld hangrepen, een Quooker etcetera. 

De Elise Luxe is een 110cm inductiefornuis met 5-zones met koppelbare zones, 2 ovens en een aparte grill. De inductie-platen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en reageren direct en nauwkeurig, waardoor je de volledige controle hebt over je kookproces.

Om de exclusiviteit te bewaren is dit een limited edition model en beschikbaar tot het einde van 2024.

Lees meer details over de Falcon Elise Luxe

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Falcon Elise Luxe fornuis op de website van Denardi. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een Falcon fornuis.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Falcon fornuis
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Falcon fornuis
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek