Vandaag 2e Paasdag zijn wij open! Kom langs en beleef o.a. meer dan 15 showroomkeukens

Vandaag 2e Paasdag zijn wij open! Kom langs en beleef o.a. meer dan 15 showroomkeukens

Terug naar blogs

Bezoek vandaag 2e Paasdag onze unieke keukenshowroom en beleef heel veel moois op keukengebied. Bewonder bijvoorbeeld deze nieuwe Keller keuken in marineblauw en houtfineer fronten in warm walnoot met lamellenstructuur. De glaskasten zijn helemaal de trend van nu. De achterwand is The Wall van Dekker, een innovatief systeem die de keuken de juiste look geeft. 

Wij zijn vandaag 2e Paasdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur. 

Warme sfeervolle keuken

Een two tone keuken is een keuken die bestaat uit verschillende kleuren. Hiermee creëer je een unieke keuken. Door te kiezen uit verschillende kleuren, materialen en structuren creëer je een speels effect. Het L-gedeelte van de keuken heeft een marineblauwe kleur en de kastenwand is uitgevoerd in een houtfineer front in warm walnoot met lamellenstructuur. 

Voor het keukenblad is gekozen voor een keramiek blad in de kleur Fantasy Honed. Een blad van keramiek geeft de keuken een heel eigen en stijlvol gezicht. De achterwand van de keuken is The Wall van Dekker. Een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan de keuken. Op de rails kunnen eenvoudig verschillende accessoires geklikt worden zoals bijvoorbeeld kruidenrekjes, keukenrolhouder, raspen of lampjes. The Wall kan helemaal naar eigen smaak ingericht worden.

De keuken is voorzien van apparatuur van Miele waaronder een Miele koelkast met vriesvak, twee verschillende modellen combi-stoomovens, inductiekookplaat met afzuigsysteem en vaatwasser. 

Kom vandaag 2e Paasdag gezellig langs

Kom vandaag 2e Paasdag gezellig langs in onze unieke keukenshowroom. Veel inspiratie onder één dak. In onze showroom staan ruim 60 keukens opgesteld, waarvan meer dan 15 compleet nieuwe showroommodellen.

Ook de kinderen vermaken zich prima in de speelhoek met het keukentje, poppenhuis, de lego of al het andere speelgoed. In de heuse bioscoop kunnen ze naar tekenfilm klassiekers kijken. Daarnaast staan er ook Playstations gereed om uw kinderen de tijd te laten vergeten. Genoeg vertier!

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Keller keuken met houtfineer fronten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keller keuken met houtfineer fronten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keller keuken met houtfineer fronten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek