Keuken uitgelicht: Klassieke Keller keuken in Mediterrane sfeer

Keuken uitgelicht: Klassieke Keller keuken in Mediterrane sfeer

Terug naar blogs

Deze klassieke Keller keuken model Tuscan Villa heeft de charme van het zuiden. De kleuren van het blad, de fronten en de opvallende greeplijsten in brons geven sfeer aan de keuken. Een kleine open keuken met tafel geïntegreerd in het keukeneiland. Het gehele plaatje heeft een sfeervolle setting. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Keuken met mooie, warme tinten

Warme, zachte zandtinten, de charme van het zuiden, deze Keller keuken model Tuscan Villa heeft een Mediterrane sfeer. De warme tinten in de keuken zorgen voor sfeer en uitstraling. Het kookeiland heeft fronten in de kleur Sesam, een nieuwe kleur van Keller. De halfhoge kasten zijn uitgevoerd in cognac eiken, dit is één van de matte melamines van Keller. 

De bronzen kleur is in verschillende elementen terug te zien in de keuken. De greeplijsten hebben een bronze kleur, zo ook de spoelbak en kraan. Het aanrechtblad is een gepolijst keramieken aanrechtblad in de kleur Roma Imperiale. De aders in het blad matchen mooi bij de bronzen elementen in de keuken en brengt alle kleuren uit de keuken bij elkaar. Een bijzonder element is de eettafel die geïntegreerd is in het eiland. 

Model Tuscan Villa is uitgevoerd met melamine fronten. De keuken wat luxer maken? Kies dan voor gebeitst fineer en lak in plaats van melamine. 

Ontdek alle details van deze charmante keuken 

Lichte klassieke keuken met hout en keuken eiland in Mediterrane sfeer
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer informatie

Gaat u binnenkort een keuken kopen? U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Keller Tuscan Villa. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken die past bij de stijl van uw woning en uw budget. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel keukeninspiratie vindt op keukengebied.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Lichte klassieke kleine Keller keuken met hout en keuken eiland in Mediterrane sfeer
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lichte klassieke kleine Keller keuken met hout en keuken eiland in Mediterrane sfeer
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek